«airBaltic» viena no TOP 20 lidsabiedrībām pasaulē pēc atbilstības Covid-19 izplatības ierobežošanas prasībām

Lidsabiedrību drošības, piedāvājuma un Covid-19 novērtēšanas aģentūra Airlineratings.com iekļāvusi Latvijas lidsabiedrību airBaltic starp divdesmit pasaules aviokompānijām, kuras visveiksmīgāk īstenojušas Covid-19 izplatības ierobežošanas pasākumus. airBaltic ir izpildījusi visus kritērijus, līdz ar to saņemot augstāko vērtējumu – septiņas no septiņām zvaigznēm.

Airlineratings.com galvenais redaktors Džefrijs Tomass (Geoffrey Thomas) norāda, ka minēto aviokompāniju īstenotie pasākumi pasažieru aizsardzībai vai ceļošanas elastības palielināšanai bijuši plašāki nekā citām lidsabiedrībām. “Visas šīs lidsabiedrības bijušas kā piemērs tam, kā padarīt ceļošanu pēc iespējas drošāku. Vairums lielo aviokompāniju agresīvi īstenojušas Covid-19 rīcības plānu, un mūs ir pārsteidzis tas, cik ātri dažas no tām sasniegušas pilnīgu atbilstību,” sacīja Džefrijs Tomass.

Airlineratings.com aģentūra aplūkojusi 430 lidsabiedrības, izvērtējot to atbilstību Covid-19 izplatības ierobežošanas prasībām. Lai sasniegtu augtāko novērtējumu, lidsabiedrībām jānodrošina septiņi kritēriji: informācija mājaslapā par Covid-19 procedūrām, sejas maskas pasažieriem, individuālie aizsardzības līdzekļi stjuartiem, modificēti ēdināšanas pakalpojumi, pastiprināta lidmašīnu tīrīšana, personīgai lietošanai paredzēti dezinfekcijas līdzekļu komplekti un sociālā distancēšanās lidmašīnās.

Kopā ar airBaltic aģentūra atzinīgi novērtējusi arī tādus nozares līderus kā Delta Air Lines, Emirates, Etihad Airways, KLM, Lufthansa un citus. Pilns lidsabiedrību saraksts pieejams šeit: https://www.airlineratings.com/news/worlds-top-twenty-covid-19-compliant-airlines/.

Papildus tam airBaltic ir arī saņēmusi maksimālo septiņu zvaigžņu novērtējumu ikgadējā Airlineratings.com lidsabiedrību drošības ziņojumā. Drošības vērtējums katrai lidsabiedrībai balstīts uz dažādu kritēriju daudzpusīgu analīzi, kā arī tas apvienots ar Starptautiskās civilās aviācijas organizācijas (ICAO) un Starptautiskā gaisa transporta asociācijas (IATA) audita rezultātiem, un jaunākajiem datiem par atbilstību Covid-19 izplatības ierobežošanas prasībām.

Pasažieru drošība un veselība ir airBaltic galvenā prioritāte. Lai uzzinātu vairāk par jaunajiem airBaltic veselības aizsardzības pasākumiem, aicinām apmeklēt airBaltic mājaslapu: https://www.airbaltic.com/lv/veselibas-aizsardziba.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46582198sec.