«airBaltic» kā pirmā lidsabiedrība iegūst piecas zvaigznes Skytrax vērtējumā par Covid-19 drošības pasākumiem

Skytrax Latvijas lidsabiedrībai airBaltic piešķīrusi piecu zvaigžņu vērtējumu par ieviestajiem Covid-19 drošības pasākumiem. Pēc padziļināta audita veikšanas 2020. gada decembrī airBaltic kļuvusi par pirmo lidsabiedrību, kas saņēmusi augstāko vērtējumu par ieviestajiem Covid-19 drošības pasākumiem.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: „Mūsu pasažieru un darbinieku drošība ir pati svarīgākā. Jau kopš pavasara esam pielāgojuši savu darbību, ieviešot desmitiem jaunu higiēnas un drošības procedūru, lai sniegtu uzticamus un drošus pakalpojumus. Audita rezultāti apliecina, ka savu darbu esam paveikuši ļoti labi. Mēs turpināsim pielāgot savas procedūras un pakalpojumus, kur vien tas būs nepieciešams.”

Skytrax pārstāvis Edvards Plaisteds (Edward Plaisted): „Esam priecīgi, ka airBaltic saņēmusi augstāko piecu zvaigžņu Covid-19 drošības novērtējumu un kļuvusi par pirmo lidsabiedrību ar šāda līmeņa vērtējumu. Viņi ir sasnieguši pirmšķirīgu veselības aizsardzības un higiēnas drošības pasākumu standartu, lai koronavīrusa pandēmijas laikā nodrošinātu klientu un darbinieku drošību, un šis standarts tiek īstenots ar visaugstāko konsekvences līmeni.”

Skytrax  ir starptautiska gaisa transporta reitinga organizācija, kas 2020. gada augustā ieviesa Covid-19 drošības vērtējumu, aptverot lidsabiedrības un lidostas visā pasaulē. Audits koncentrējas galvenokārt uz Covid-19 tīrības, higiēnas un drošības procedūrām.

Kā ziņots iepriekš, lidsabiedrību drošības, piedāvājuma un Covid-19 novērtēšanas aģentūra Airlineratings.com iekļāvusi airBaltic starp divdesmit pasaules aviokompānijām, kas visveiksmīgāk īstenojušas Covid-19 izplatības ierobežošanas pasākumus. airBaltic ir izpildījusi visus kritērijus, līdz ar to saņemot augstāko vērtējumu – septiņas no septiņām zvaigznēm.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.9316349sec.