«airBaltic» vietnē OpenSea veiksmīgi izdod ceturtos neaizstājamos blokķēžu žetonus jeb NFT

Latvijas lidsabiedrība airBaltic šodien vietnē OpenSea izdevusi jau ceturtos neaizstājamos blokķēžu žetonus jeb NFT (non-fungible token) par fiksētu cenu 0,01 Ether. Kopumā desmit jaunas, unikālas kolekcionējamas airBaltic Pilsētu kolekcijas kopijas iespējams iegādāties šeit: https://bit.ly/airBalticNFTs4

Ceturtais airBaltic izdevums ir digitāls mākslas darbs, kurā attēlota viena no Latvijas mīlētākajām pilsētām, skaistā vēju pilsēta – Liepāja. 2018. gadā, godinot Latvijas simtgadi, airBaltic aicināja ikvienu balsot par savām iemīļotākajām Latvijas pilsētām, kuru vārdos tika nodēvētas 14 lidsabiedrības Airbus A220-300 lidmašīnas.

airBaltic 14. aprīlī kļuva par pasaulē pirmo lidsabiedrību, kas izdevusi neaizstājamos blokķēžu žetonus jeb NFT (non-fungible token). Lidsabiedrība izdevusi ierobežota daudzuma NFT, kuros attēlota Airbus A220-300 lidmašīna ar tās reģistrācijas numuru, kā arī mākslas darbs ar vienu no Latvijas iemīļotākajām pilsētām Kuldīgu. Kopš tā laika airBaltic izdevusi vēl trīs digitālus mākslas darbus, godinot iemīļotās Latvijas pilsētas – Cēsis, Alūksni un tagad arī Liepāju. No pirmā vēsturiskā izdevuma joprojām iespējams iegādāties 65 NFT, bet visi otrā un trešā izdevuma NFT ir izpārdoti.

airBaltic pasaulē ir pazīstama kā inovatīva lidsabiedrība. 2014. gadā airBaltic kļuva par pirmo lidsabiedrību pasaulē, kas maksājumiem par biļešu iegādi pieņēma Bitcoin. Tagad sadarbībā ar pakalpojumu sniedzēju BitPay airBaltic pieņem arī citas kriptovalūtas, tostarp Bitcoin Cash, Ether un Dogecoin, biļešu iegādēm, kas veiktas lidsabiedrības mājaslapā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.00564599sec.