«WIZZ AIR» visā tīklā sāk pilotu sastāva komplektēšanas kampaņu līdz 2030.gadam pieņems darbā 4600 jaunu pilotu

Eiropas visstraujāk augošā lidsabiedrība Wizz Air šodien paziņo, ka forsē pilotu pieņemšanu darbā savā tīklā un līdz 2030. gadam plāno piesaistīt 4600 jaunu pilotu. Lidsabiedrība jau ir sagatavojusi vairāk nekā 150 papildu pilotu, lai šovasar veiktu lidojumus vairāk nekā 100 % no noslodzes pirms Covid-19, un tās mērķis ir līdz gada beigām pieņemt darbā vēl vairāk nekā 300, lai uzņēmums varētu īstenot ambiciozos izaugsmes plānus pēc pandēmijas. Ieinteresētie kandidāti, kas vienmēr sapņojuši par debešķīgu karjeru, var pieteikties tiešsaistē šeit.

Pilotiem, kas pievienosies Wizz Air, būs iespēja vadīt lidsabiedrības jauno, moderno un ilgtspējīgo Airbus lidmašīnu A320 un A321 avioparku vairāk nekā 800 maršrutos uz 191 galamērķi 49 valstīs. Wizz Air ir apņēmusies vairāk nekā trīskāršot avioparku ar 500 Airbus lidmašīnām, kas gaidāmas nākamajos desmit gados, tādējādi radot plašas iespējas pilotiem, kurus interesē strauja karjeras izaugsme, konkurētspējīgs atalgojums, nozarē labākās mācības un kvalifikācijas celšana, drošs beztermiņa līgums un visdažādākās elastīgas un fiksētas lidojumu grafiku shēmas.

Wizz Air gaida pieteikumus gan no pieredzējušiem kapteiņiem un otrajiem pilotiem, gan no personām vispār bez lidojumu pieredzes, jo uzņēmumam ir Wizz Air Pilotu akadēmijas programma, kas topošajiem pilotiem dod iespēju iegūt profesionāla pilota licenci. Lai īstenotu izaugsmes plānus, līdztekus intensīvai pilotu sastāva komplektēšanai Wizz Air visās 43 bāzēs turpina pieņemt darbā stjuartus.

Jaunie darbinieki pievienosies Wizz Air aizraujošā lidsabiedrības nepārtrauktas izaugsmes laikā — pēdējā gadā vien tīklā ir atvērtas 18 jaunas bāzes un sākti lidojumi vairāk nekā 300 jaunos maršrutos.

Wizz Air ekspluatācijas direktors Heiko Holms sacīja: „Mēs ar prieku piesaistām tūkstošiem jaunu pilotu lidsabiedrībai Wizz Air aizraujošā laikā, kad turpinām paplašināt klātbūtni visā Eiropā un ārpus tās. Uzņēmumā WIZZ mēs lepojamies ar mūsu lidojumu apkalpēm pieejamajām lieliskajām iespējām, konkurētspējīgo atalgojumu un kompensāciju un pabalstu paketi, kā arī elastīgajām un fiksētajām lidojumu grafiku shēmām, kas ļauj uzlabot darba un privātās dzīves līdzsvaru. Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis pilots ar 20 gadu stāžu vai iesācējs bez iepriekšējas darba pieredzes aviācijā, mēs cenšamies atbalstīt savas apkalpes ar skaidru karjeras attīstību un ātras izaugsmes iespējām. Ambiciozie kandidāti, kas vēlas pievienoties brīnišķīgam kolektīvam un strādāt vienā no visstraujāk augošajām lidsabiedrībām Eiropā, nevilcinieties pieteikties jau šodien!”

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.89174104sec.