«airBaltic» un «ITA Airways» paziņo par sadarbības lidojumu vienošanos

ITA Airways un lidsabiedrība airBaltic sāk sadarbību, kas pavērs jaunas ceļošanas iespējas. airBaltic klienti iegūs ērtu piekļuvi dažādiem galamērķiem Itālijā. Tāpat ITA Airways pasažieri tagad var iegādāties biļetes tiešajiem lidojumiem uz Rīgu no Romas (Fiumicino) un Milānas (Malpensa).

airBaltic paplašinās savu maršrutu tīklu, izvietojot savu BT lidojumu kodu atsevišķos ITA Airways lidojumos, kas šajā ziemas sezonā aptvers tādas Itālijas pilsētas kā Brindizi, Bari, Katāniju, Dženovu, Palermo, Redžo di Kalabriju, Lamecia Termi, Turīnu, Triesti un Venēciju, kurām vasaras sezonā pievienosies Boloņa, Florence, Neapole un Verona.

Tāpat arī ITA Airways piedāvās jaunus savienojumus saviem pasažieriem un izvietos savu kodu AZ lidojumos, ko airBaltic veic starp Itāliju un Latviju.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Mēs ar prieku pievienojam ITA Airways kā partneri mūsu jau esošajam sadarbības lidsabiedrību tīklam. Mūsu spēcīgais partneru tīkls mums nodrošina iespēju vēl vairāk uzlabot savienojamību ar Baltijas valstīm. Jaunā partnerība sniedz ērtus savienojumus ar jau esošiem galamērķiem Itālijā.”

Pateicoties šai sadarbībai, ITA Airways un airBaltic klienti var ērti lidot uz saviem izraudzītajiem galamērķiem ar vienu biļeti, reģistrēties izlidošanas lidostā un saņemt savu reģistrēto bagāžu lidostā sava ceļojuma galapunktā.

Biļešu tirdzniecība šīs sadarbības ietvaros jau ir uzsākta lidsabiedrību attiecīgajās mājaslapās: www.ita-airways.com un www.airbaltic.com, kā arī visos kanālos, lielākajās GDS sistēmās un ceļojumu aģentūrās lidojumiem, sākot no 2022. gada 2. februāra.

airBaltic visus lidojumus veic ar modernākajām un videi draudzīgākajām lidmašīnām Airbus A220-300, piedāvājot cenu ziņā pieejamas un elastīgas ekonomiskās klases biļetes, kā arī biznesa klases pakalpojumus. Ar pilnu airBaltic lidojumu sarakstu iespējams iepazīties uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 20.04.2024 Vakars ar Dj Park Hotel Latgola
Gaidām Jūs šo sestdien , plkst.20:00 bārā La Terrasse💃🍾🕺 Galdiņu rezervācija +371 65404910 | Skatīt vairāk
Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64505291sec.