«airBaltic» saņem balvas par savu maltīšu iepriekšpasūtīšanas sistēmu un «SKY Service»

Ikgadējās Onboard Hospitalty Awards ceremonijas laikā, kas notika Hamburgā, Vācijā, Latvijas lidsabiedrības airBaltic maltīšu iepriekšpasūtīšanas sistēma tika pasludināta par Cabin Concept of the Year 2022 sudraba balvas ieguvēju, bet uzņēmuma nesen ieviestais SKY service pakalpojums uzvarēja Best for Onboard Technology kategorijā.

Zane Eglīte, airBaltic lidojumu pakalpojumu menedžere: “Mēs turpinām veidot mūsu lidojumu produktus un nebaidāmies no inovācijām, kas ļauj mums sasniegt labākos iespējamos rezultātus. Pasažieri var izvēlēties no plaša svaigi pagatavotu ēdienu klāsta gan pirms reisa, gan tā laikā. Tāpat mēs darām visu iespējamo, lai sniegtu personalizētu pakalpojumu pieredzi.”

Onboard Hospitality redakore Džūlija Bakstere (Julie Baxter): “Apsveicu visus balvu ieguvējus. Ir brīnišķīgi, ka pēc tik grūtiem laikiem aviācijas nozarē, mēs beidzot varam sanākt kopā, lai godinātu cilvēkus, radošumu un inovācijas, kas virza mūsu industriju uz priekšu. Ar lielu prieku organizējam šo nozares balvu ceremoniju, lai godinātu izcilību.”

2022 Onboard Hospitality Awards finālistus izvēlējās nozares ekspertu žūrija un tiešsaistes lasītāju balsojums, savukārt vērtētāji pēc dažādiem kritērijiem izvēlējās uzvarētājus un augstu novērtētos produktus.

airBaltic SKY Service ļauj pasažieriem izmantot savas mobilās ierīces, lai veiktu pasūtījumus no lidsabiedrības ēdienkartes un airBaltic Sky Shop, lai pārbaudītu lidsabiedrības aktuālos galamērķus un biļešu cenas, kā arī pieteiktos airBaltic Club lojalitātes programmai. Tāpat pasažieri var arī lasīt žurnālu Baltic Outlook un iedvesmojošo airBaltic Blog.

airBaltic piedāvā plašu maltīšu iepriekšpasūtīšanas sistēmu, kurā tiek piedāvāti vairāk nekā 70 svaigi pagatavoti ēdieni, kas līdz 24 stundām pirms izlidošanas jāpasūta www.airbaltic.com vai jāiegādājas ceļojumu aģentūrās. Papildus tam, reisiem, kas izlido no Rīgas, astoņu populārāko maltīšu izvēles ir pieejamas izlidošanas tiešsaistes reģistrēšanās laikā. airBaltic piedāvā dažādām īpašām uztura vai reliģiskām prasībām atbilstošus ēdienus, ieskaitot bezglutēna, zemu kaloriju, diabētiskus, zema holesterīna, jēlus, veģetārus un vegānus ēdienus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.92853999sec.