«airBaltic» uzsāk iekšējās līderības programmas ALFA trešo sezonu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic atzīmē savas iekšējās programmas airBaltic Leaders for Future (ALFA) (airBaltic līderi nākotnei) trešās sezonas sākumu izglītojošā un zināšanu apmaiņas pasākumā par darba nākotni un jaunākajām tendencēm darbinieku noturēšanā un piederības veicināšanā. Kopā ar citiem vietējo un starptautisko uzņēmumu pārstāvjiem, kuri dalījās savā pieredzē un atziņās, pasākums tika organizēts airBaltic darbiniekiem – programmas dalībniekiem, treneriem un iekšējiem koučiem.

airBaltic vecākā viceprezidente personālvadības jautājumos Alīna Aronberga norāda: “Gadu laikā ALFA programma kļuvusi par neatņemamu sastāvdaļu tam, ko mēs darām uzņēmumā airBaltic – mācāmies, dalāmies un attīstāmies kopā. Mēs esam priecīgi šodien pulcēties šajā pasākumā, lai atzīmētu jau trešo šīs programmas pastāvēšanas gadu un iesaistītos jēgpilnā pieredzes apmaiņā un vērtīgās diskusijās gan ar darbiniekiem, gan ar viesiem.”

Programma airBaltic Leaders for Future (ALFA) ir īpaši izstrādāta iekšējā airBaltic apmācību un izaugsmes programma, kas radīta ar mērķi lidsabiedrības darbiniekiem uzlabot savas prasmes un talantus, lai sasniegtu karjeras mērķus un veicinātu uzņēmuma panākumus nākotnē.

Kopš šīs programmas izveides 2020. gada oktobrī tā ir ievērojami attīstījusies. Līdz šim ALFA līderības programmā iesaistījušies aptuveni 190 līderi un darbinieki ar augstu potenciālu.

Tikmēr airBaltic turpina piedāvāt mācību iespējas visiem saviem darbiniekiem, izmantojot ALFA personīgās attīstības programmu. Pirmajos deviņos mēnešos kopš programmas izveides aptuveni 150 darbinieki izmantojuši iespēju apmeklēt vienu vai vairākus kursus, sākot ar tādām tēmām kā prezentēšanas prasmes un karjeras attīstība un beidzot ar Microsoft Excel un PowerPoint Advanced kursiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.03635502sec.