«airBaltic» piedalās Pasaules aviācijas festivālā 2022

Latvijas lidsabiedrība airBaltic šonedēļ piedalās aviācijas un ceļošanas tehnoloģiju konferencē un izstādē Pasaules aviācijas festivāls 2022, kas notiek Amsterdamā, Nīderlandē. Pasākumā airBaltic pārstāvji piedalās intervijā un paneļdiskusijā par airBaltic lomu NFT jomā aviācijā, kā arī iepazīstina ar lidsabiedrības NFT kolekciju Planies.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): “Mēs ar prieku šogad atgriežamies Pasaules aviācijas festivālā ar divām uzstāšanās reizēm, daloties savā stāstā un pieredzē NFT pasaulē laikā, kad mēs tikko esam izlaiduši otro NFT kolekciju Planies. airBaltic vienmēr bijusi inovatīva lidsabiedrība, un mēs esam pagodināti dalīties mūsu pieredzē un atziņās, kā arī veicināt plašāku diskusiju par NFT izmantošanu aviācijā un iespējām, ko sniegs Web 3.0 un metaverss.”

Pasaules aviācijas festivālā 5. oktobrī airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss piedalījās intervijā “Iepazīstot airBaltic inovatīvo darbu NFT jomā un lidsabiedrības nākotnes finanšu tehnoloģiju stratēģiju.” Savukārt 6. oktobrī airBaltic mārketinga lojalitātes, klientu pieredzes un partnerību nodaļas vadītājs Māris Rudens piedalīsies paneļdiskusijā par to, kāda būs lojalitātes nākotne, integrējot tajā tādas jaunas tehnoloģiju iespējas kā kriptovalūta, NFT un metaverss.

airBaltic pasaulē ir pazīstama kā inovatīva lidsabiedrība. 2014. gadā airBaltic kļuva par pirmo lidsabiedrību pasaulē, kas maksājumiem par biļešu iegādi pieņēma Bitcoin un citas kriptovalūtas. 2021. gadā airBaltic kļuva par pirmo lidsabiedrību pasaulē, kas izdeva NFT. airBaltic pirmā NFT kolekcija – Pilsētu kolekcija – atrodama šeit: https://opensea.io/airBaltic.

Lidsabiedrības otru NFT kolekciju Planies veido īpaša animācijas lidmašīnu dizainu kolekcija ar 10 000 unikāliem kolekcionējamiem blokķēžu žetoniem, kas glabājas Ethereum blokķēdē. Ikviens jautrais Planie ir unikāls mākslas darbs, kuru veido 180 dažādi elementi, tai skaitā spārni, dzinēji, mute, acis un daudz kas cits.

Lai kolekcionāriem sniegtu papildu vērtību, visi Planies īpašnieki varēs baudīt dažādus ar ceļošanu saistītus lojalitātes programmas airBaltic Club ieguvumus, tai skaitā lojalitātes punktus, kuponus un citas pārsteidzošas privilēģijas.

Lai iegūtu papildu informāciju, lūdzam apmeklēt Planies NFT Kluba mājaslapu www.planiesnft.com, kā arī Twitter kontu @PlaniesNFT un Discord klubu vietnē https://discord.gg/37E53cQ4fH.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 19.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
2024. gada vasarā Latvija pirmo reizi uzņems FIA pasaules rallija čempionāta posmu. Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.734869sec.