«airBaltic» atzīmē viena gada jubileju kopš pasažieru virszemes apkalpošanas pārņemšanas lidostā «Rīga»

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2022. gada novembra beigās atzīmēja viena gada jubileju kopš lidostā Rīga pasažieru apkalpošanas un lidojumu koordinēšanas pienākumus sāka veikt lidsabiedrības darbinieki. Šis jaunais virszemes apkalpošanas modelis stiprinājis darba kvalitāti aviokompānijas mājas bāzē, vienlaikus uzlabojot gan konkurētspēju, gan pasažieru apmierinātību.

airBaltic klientu apkalpošanas un virszemes operāciju vecākā viceprezidente Laura Vecvanaga-Puķīte: “Atlabšana no pasaulē smagākās krīzes aviācijas nozarē, ko izraisījusi pandēmija, sniegusi mums iespēju pārskatīt mūsu produktus un pakalpojumus, lai vēl produktīvāk koncentrētos uz zīmola pamatvērtību nodrošināšanu. Veiksmīgs piemērs tam ir svarīgu virszemes apkalpošanas procesu pārņemšana Rīgā, kur vidēji tiek veikti 90 reisi dienā.”

“Tas ir pierādījis ievērojamu veiktspējas un apkalpošanas rezultātu uzlabošanos, nodrošinot to, ka airBaltic spēj sniegt nevainojamu klientu apkalpošanu un darboties krietni efektīvāk citās jomās. Turklāt jaunā modeļa ieviešana radījusi 112 jaunas darbavietas,” piebilst Vecvanaga-Puķīte.

Pasažieru apkalpošanas un lidojumu koordinēšanas nodaļu modelis ir radījis vairākas priekšrocības, tai skaitā pielāgotu airBaltic kontrolētu servisu no reģistrēšanās līdz pacelšanās brīdim un lidojuma laikā; jaunu pasažieru apkalpošanas pieeju un lieliskas zināšanas par uzņēmuma produktu un pakalpojumu prasībām; labāku kontroli pār apkalpošanas procesiem; lielāku elastību lēmumu pieņemšanā, salīdzinot ar ārpakalpojumu izmantošanu; uzlabotu sadarbību un komunikāciju starp departamentiem un citas. Virszemes apkalpošanas punktualitāte ir būtiski pieaugusi – no 82,6% līdz 97,5%.

Sadarbība ar lidostu Rīga stiprina airBaltic darbības kvalitāti, kā arī virszemes apkalpošanu lidostā Rīga.

airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.79499316sec.