Sankcijas ietekmē: Krievijas aviācija gadu sākusi ar incidentiem

Sankciju skartā Krievijas aviācija 2023. gadu iesākusi jau ar vairākiem incidentiem. Varasvīri, protams, var piepūst vaigus un izlikties, ka viss ir kārtībā, tomēr aviācijas eksperti incidentus garām nepalaiž. Arvien biežāk jūtams, ka ar lidmašīnu kanibalizāciju ilgam laikam nepietiks.

10. janvārī lidsabiedrības “Rossiya” lidmašīna “Airbus A320" gatavojās izlidot no Surgutas uz Sanktpēterburgu, bet pacelšanos nācās atlikt 1. dzinēja atpakaļgaitas darbības traucējumu dēļ. Pasažieri gan ar rezerves lidmašīnu tika nogādāti Sanktpēterburgā, taču ar astoņu stundu nokavēšanos.

9. janvārī lidsabiedrības “S7” “Airbus A320neo”, kas devās no Bratskas uz Maskavu, bija spiests veikt piespiedu nosēšanos Kazaņā tualetes darbības traucējumu dēļ.

Tāpat 9. janvārī “Antonov An-26” lidmašīnai, kas lidoja virs Krievijas Tālajiem Austrumiem, atvērās kravas durvis, un pasažieru bagāža izkrita no lidmašīnas. Šajā incidentā neviens necieta, bet lidmašīnai nācās atgriezties izlidošanas punktā.

Tajā pašā datumā viendzinēja “An-2” avarēja Krievijas Tālajos Austrumos, un aviācijas negadījumā divi cilvēki gāja bojā, bet četri tika ievainoti.

6. janvārī “Azur Air” lidmašīna, kas bija ceļā no Novosibirskas un Taizemi, atgriezās izlidošanas punktā vējstikla bojājuma dēļ.

Tajā pat dienā zemo cenu lidsabiedrības “Red Wings” lidmašīna bija spiesta atgriezties Kazaņas lidostā šasijas bojājumu dēļ.

5. janvārī “Utair” “Boeing 737” bija spiests nolaisties Rietumsibīrijā, jo sabojājās gaisa kondicionētājs.

Bijuši vēl virkne incidentu, kurus gan eksperti nekādi nepieskaita gadījumiem, kad lidsabiedrībām akūti trūkst lidmašīnas detaļu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.36073709sec.