«airBaltic» saņem 2023. gada ch-aviation Eiropā otrās jaunākās lidmašīnu flotes balvu

Tīmekļa pakalpojumu sniedzējs ch-aviation Latvijas lidsabiedrībai airBaltic piešķīris 2023. gada Eiropā otrās jaunākās lidmašīnu flotes balvu ar flotes vidējo vecumu 3,8 gadi.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): “Esam gandarīti saņemt atzinību kā lidsabiedrība ar vienu no modernākajām lidmašīnu flotēm Eiropā. Kopš 2020. gada maija mēs visus lidojumus veicam tikai ar viena tipa lidmašīnām – Airbus A220-300, tādējādi samazinot sarežģītību un gūstot papildu ieguvumus no lidmašīnu sniegtās efektivitātes.”

“Airbus A220-300 ir airBaltic lidojumu pamatā, un flote ar viena tipa lidmašīnām palīdzējusi mums nodrošināt svarīgu savienojamību uz un no Baltijas. Mēs uzskatām, ka šī tipa lidmašīnas ir viena no mūsu galvenajām konkurences priekšrocībām, no kuras mēs gūstam labumu šodien un arī nākotnē,” piebilst Martins Gauss.

Ar ch-aviation Jaunākās flotes balvu tiek apbalvotas lidsabiedrības visā pasaulē par to centieniem uzturēt jaunu, modernu un efektīvu lidmašīnu floti. Lai noskaidrotu, kurām lidsabiedrībām šobrīd ir jaunākās lidmašīnu flotes, ch-aviation uztur plašu lidmašīnu flotu datubāzi, kurā ir vairāk nekā 4 800 pārvadātāju un vairāk nekā 69 000 lidmašīnu no visas pasaules.

Kopš 2016. gada, kad airBaltic uzsāka Airbus A220-300 lidmašīnu izmantošanu, lidsabiedrība ar tām pārvadājusi gandrīz 10 500 000 pasažieru. Kopumā lidsabiedrība ar tām ir veikusi vairāk nekā 120 000 lidojumu un nolidojusi vairāk nekā 263 000 stundu.

Kopš 2020. gada maija airBaltic visus lidojumus veic tikai ar Airbus A220-300 lidmašīnām. To darbības rādītāji pārsnieguši lidsabiedrības cerības, spējot uzrādīt labāku vispārējo veiktspēju, degvielas ekonomiju un ērtības gan pasažieriem, gan darbiniekiem. Lidmašīna nodrošina izcilu lidojumu ar tādām priekšrocībām pasažieriem kā platāki sēdekļi, lielāki logi, vairāk vietas rokas bagāžai, pilnveidotas labierīcības un citiem uzlabojumiem.

Turklāt lidmašīna ir arī ievērojami klusāka – tās trokšņu līmenis ir līdz pat četrām reizēm mazāks. Šobrīd tā ir pasaulē videi draudzīgākā komerciālā lidmašīna, jo Airbus A220-300 ir pirmais lidaparāts, kura dzīves cikla ietekmes uz vidi deklarācija ir pilnīgi caurskatāma, palīdzot samazināt CO2un NOX emisijas attiecīgi par 20% un 50%.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48588705sec.