«airBaltic» sasaistīs dalību augstākā līmeņa lojalitātes programmā ar NFT

Latvijas lidsabiedrība airBaltic drīzumā piedāvās unikālu papildinājumu airBaltic Club lojalitātes programmai – izdevību iegūt augstākā līmeņa VIP statusu, iegādājoties 25 NFT kolekcionējamos Planies. Šāds statuss tiks garantēts uz vienu gadu vai tik ilgi, kamēr 25 Planies atrodas to krātuves platformā, tādējādi ļaujot izbaudīt dažādas ceļošanas priekšrocības.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): “Planies ir pirmā uz NFT balstītā lidsabiedrības lojalitātes programma pasaulē, tāpēc airBaltic ar prieku piedāvā tās biedriem iespēju iegādāties augstākā līmeņa elites statusu pat tad, ja viņi lido reti. Līdz šim esam novērojuši lielu interesi par mūsu NFT un tagad speram nākošo soli, iesaistot tos dažādos lidsabiedrības procesos. airBaltic ir apņēmusies nodrošināt saviem klientiem atmiņā paliekošu un luksusa ceļošanas pieredzi, līdz ar to šis lojalitātes programmas papildinājums ir jauns un radošs veids, kā to sasniegt.”

VIP statuss tiek sasaistīts ar attiecīgajiem tokeniem un airBaltic Club kontu. Tādējādi, uzkrājot vismaz 25 Planies, klients automātiski saņems VIP statusu. Šāds VIP statuss katram unikālajam airBaltic Club biedram var tikt piešķirts tikai vienu reizi.

airBaltic Club ir lojalitātes programma, kurā ceļojot iespējams pelnīt punktus un krāt zīmodziņus, lai saņemtu dažādas balvas. Tās biedri var pelnīt punktus ikreiz, kad lido ar airBaltic vai izmanto citu ceļojumu partneru pakalpojumus.

Kopumā pastāv trīs lojalitātes programmas līmeņi. Ja jūs pabeidzat aizpildīt savu zīmodziņu karti vai gada laikā lidojat 30 vienvirziena reisos ar airBaltic, jūs sasniedzat airBaltic Club Executive līmeni. Ja viena gada laikā lidojat vismaz 60 vienvirziena reisos, jūs nopelnat airBaltic Club VIP statusu.

Lai iegūtu papildu informāciju par airBaltic Club, lūdzam apmeklēt vietni: https://www.airbaltic.com/lv/par-airbaltic-club

Planies ir digitāli kolekcionējami NFT, un tos veido unikāli animācijas lidmašīnu dizaini ar dažādiem elementiem, tai skaitā muti, acīm, spārniem, dzinējiem un tamlīdzīgi. Kopumā šim nolūkam veltītā vietnē tiks izdoti 10 000 unikālu Planies. Pēc sākotnējās pārdošanas vietnē OpenSea būs iespējams tos kolekcionēt vai apmainīt.

airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20772409sec.