«airBaltic» paziņo par jauniem galamērķiem

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka tiešo lidojumu saraksts no savas bāzes Tamperē (Somija) tiek papildināts ar reisiem uz Nicu (Francija) un Milānu (Itālija). Sākot no maija, reisi uz jaunajiem galamērķiem tiks veikti divas reizes nedēļā.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) saka: “Pēc dažiem mēnešiem mēs svinēsim mūsu bāzes Tamperē pirmo gadadienu, un līdz šim Somijas pasažieru pieprasījums ir attaisnojis mūsu cerības. Pēc šiem panākumiem mēs lidsabiedrībā airBaltic esam gandarīti par iespēju pievienot šīs divas skaistās pilsētas mūsu maršrutu tīklam, jo gan Nica, gan Milāna ir ļoti populāras ceļojumu izvēles. Ceram, ka šogad pasažieru pieprasījums pieaugs vēl vairāk, tāpēc ar laiku varam sākt piedāvāt jaunus lidojumus uz dažādiem biznesa centriem un atpūtas galamērķiem.”

airBaltic no Tamperes jau veic tiešos lidojumus uz Kopenhāgenu (Dānija), Minheni (Vācija) un Amsterdamu (Nīderlande), kā arī uz saulainiem atpūtas galamērķiem Malagu (Spānija) un Rodas salu (Grieķija), kā arī turpina lidojumus uz Rīgu (Latvija).

Plānots, ka lidojumi starp Tamperi un Nicu ilgs 3 stundas un 35 minūtes, bet starp Tamperi un Milānu – 3 stundas 45 minūtes. Abi lidojumi tiks veikti ar Airbus A220-300 lidmašīnām.

airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.7247479sec.