«airBaltic» saņem 2023. gada APEX Pasažieru izvēles balvu par labāko apkalpošanu lidmašīnās Eiropā

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2023. gada 24. maijā saņēma 2023. gada APEX Pasažieru izvēles balvu par labāko apkalpošanu lidmašīnās Eiropā (APEX Passenger Choice Award of Best Cabin Service in Europe), atzinīgi novērtējot lidsabiedrības apkalpošanu lidojumu laikā.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Esmu pateicīgs un lepns par airBaltic komandas ieguldīto darbu un centību, kā rezultātā mūsu apkalpošana lidmašīnās ir guvusi atzinību starptautiskā mērogā. Tas parāda, ka esam uz pareizā ceļa, un motivē mūs censties vēl vairāk, turpinot attīstīt mūsu lidojumu laikā piedāvātos pakalpojumus.”

“Visas airBaltic komandas vārdā es pateicos mūsu pasažieriem un APEX komandai par šo augsto atzinību,” piebilda Martins Gauss.

“Ar vairāk nekā vienu miljonu pasažieru balsu airBaltic izcilā atzinība par 2023. gada labāko apkalpošanu lidmašīnās Eiropā ir apliecinājums lidsabiedrības augstvērtīgajām produktu inovācijām un kvalitatīvajam servisam,” norāda APEX izpilddirektors Dr. Džo Līders (Dr. Joe Leader). “Augstais pasažieru vērtējums liecina, ka profesionālie airBaltic stjuarti apvieno Baltijas valstu gara siltumu ar profesionalitāti, pārvēršot vienkāršus lidojumus neaizmirstamos ceļojumos.”

Balva tika pasniegta īpašā ceremonijā pasākuma Future Travel Experience EMEA, Ancillary & Retailing ietvaros, kas šonedēļ norisinās Dublinā, Īrijā. airBaltic komandas vārdā prestižo balvu saņēma airBaltic stjuartu vadības viceprezidente Ingūna Andže.

APEX Pasažieru izvēles balva ir viena no prestižākajām balvām, ko lidsabiedrība var saņemt kā atzinību par pasaulē labākajiem sasniegumiem salona apkalpošanas, sēdekļu komforta, izklaides un citās jomās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.84544301sec.