«airBaltic» saņem 2023. gada APEX Pasažieru izvēles balvu par labāko apkalpošanu lidmašīnās Eiropā

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2023. gada 24. maijā saņēma 2023. gada APEX Pasažieru izvēles balvu par labāko apkalpošanu lidmašīnās Eiropā (APEX Passenger Choice Award of Best Cabin Service in Europe), atzinīgi novērtējot lidsabiedrības apkalpošanu lidojumu laikā.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Esmu pateicīgs un lepns par airBaltic komandas ieguldīto darbu un centību, kā rezultātā mūsu apkalpošana lidmašīnās ir guvusi atzinību starptautiskā mērogā. Tas parāda, ka esam uz pareizā ceļa, un motivē mūs censties vēl vairāk, turpinot attīstīt mūsu lidojumu laikā piedāvātos pakalpojumus.”

“Visas airBaltic komandas vārdā es pateicos mūsu pasažieriem un APEX komandai par šo augsto atzinību,” piebilda Martins Gauss.

“Ar vairāk nekā vienu miljonu pasažieru balsu airBaltic izcilā atzinība par 2023. gada labāko apkalpošanu lidmašīnās Eiropā ir apliecinājums lidsabiedrības augstvērtīgajām produktu inovācijām un kvalitatīvajam servisam,” norāda APEX izpilddirektors Dr. Džo Līders (Dr. Joe Leader). “Augstais pasažieru vērtējums liecina, ka profesionālie airBaltic stjuarti apvieno Baltijas valstu gara siltumu ar profesionalitāti, pārvēršot vienkāršus lidojumus neaizmirstamos ceļojumos.”

Balva tika pasniegta īpašā ceremonijā pasākuma Future Travel Experience EMEA, Ancillary & Retailing ietvaros, kas šonedēļ norisinās Dublinā, Īrijā. airBaltic komandas vārdā prestižo balvu saņēma airBaltic stjuartu vadības viceprezidente Ingūna Andže.

APEX Pasažieru izvēles balva ir viena no prestižākajām balvām, ko lidsabiedrība var saņemt kā atzinību par pasaulē labākajiem sasniegumiem salona apkalpošanas, sēdekļu komforta, izklaides un citās jomās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65656614sec.