ECOLINES plāno atsākt starptautisko autobusu satiksmi starp Baltijas valstu galvaspilsētām

Baltijas lielākais starptautiskais autobusu pasažieru pārvadātājs ECOLINES plāno atsākt starptautisko autobusu satiksmi starp Baltijas valstu galvaspilsētām pēc robežu atvēršanas 2020. gada 15.maijā.

Reisu atvēršanas datums pašlaik tiek precizēts un tiek prognozēts, ka tiks izpildīti 2- 3 reisi dienā starp Rīgu, Tallinu un Viļņu.

Uzņēmuma vadītājs Andris Podgornijs norāda, ka pašlaik tiek saskaņota informācija ar atbildīgajām valstu institūcijām par starptautisko pārvadājumu noteikumiem pēc 15.05.2020. Esam gatavi uzsākt pārvadājumus un biļešu tirdzniecību tiklīdz tiks atrisinātas tehniskās detaļas, stāsta uzņēmuma vadītājs.

Rūpīgi sekojot valstu institūciju lēmumiem, pašlaik par iespējamo satiksmes atjaunošanas datumu uz citām valstīm ir noteikts jūnija vidus, jo tiek prognozēta vairāku valstu robežu atvēršana.

Biļetes uz starptautiskajiem reisiem pēc 15.06.2020 jau ir pieejamas interneta tirdzniecībai vietnē ecolines.net un reisu daudzums un biežums tiks atjaunots atbilstoši pieprasījumam.

Pilnībā apzinoties, ka epidemioloģiskā situācija un valsts iestāžu lēmumi var tikt mainīti, ECOLINES ir gatavs atbilstošās izmaiņas ieviest, gan savos plānotajos ceļošanas grafikos, gan pārdošanas sistēmās.

Sekojiet informācijai ecolines.lv

ECOLINES ir 100% Latvijas kapitāla uzņēmums, šobrīd vadošais starptautisko pasažieru pārvadājumu sniedzējs kā Latvijā tā Baltijā. Uzņēmums piedāvā Baltijā visplašāko maršrutu tīklu uz vairāk kā 21 valsti un 205 pilsētām Baltijā, Eiropā, kā arī Krievijā un bijušajās NVS valstīs.

ECOLINES Latvijas uzņēmums SIA "Norma-A" 2018. gadā strādājis ar konsolidēto apgrozījumu 32,107 miljonu eiro apjomā, savukārt koncerna pārskata gada peļņa pērn bija 1,603 miljoni eiro, liecina "Lursoft" Klientu portfeļa dati.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.34705997sec.