Norīkoti papildu vilcieni sarunu festivāla “Lampa” apmeklētājiem

AS “Pasažieru vilciens” sarunu festivāla “Lampa” apmeklētāju ērtībai ir papildinājusi vilcienu kustības sarakstu ar trīs reisiem – vienu virzienā no Rīgas uz Cēsīm, diviem atpakaļ. Sestdienas, 10. jūnija, rītā plkst. 8.44 no Rīgas aties vilciens uz Cēsīm. Atpakaļ uz Rīgu sarunu festivāla “Lampa” apmeklētājus aizvedīs divi īpaši norīkoti vilcieni – 9. jūnijā vilciens no Cēsīm aties plkst. 22.30, savukārt naktī no 10. uz 11. jūniju –¬ minūti pēc pusnakts, plkst. 00.01.
Savukārt piektdien, 9. jūnijā, vilciens Nr.874 Rīga–Valga ar atiešanas laiku no Rīgas plkst. 10.46 kursēs pagarinātā jeb sešu vagonu sastāvā. “Pasažieru vilciena” tīmekļvietnē un mobilajā lietotnē publicētajā vilcienu kustības sarakstā, kurā ir redzams plānojums 10 dienas uz priekšu, jau ir ietvertas minētās izmaiņas. Tur var arī ērti iegādāties biļetes ar 5 vai 10% atlaidi atkarībā no maršruta.

Piektdien, 9. jūnijā, no plkst. 17.30-18.30 Satiksmes ministrijas teltī “Ilgtspējīgas mobilitātes pietura” varēs satikt “Pasažieru vilciena” valdes priekšsēdētāju Rodžeru Jāni Griguli, lai tiešā, nepastarpinātā sarunā izzinātu tēmu “Vilcieni kā ilgtspējīgas mobilitātes mugurkauls — kā lietderīgāk izmantot to potenciālu?”.

Plašāka informācija par sarunu festivāla “Lampa” norisi un programmu atrodama šeit. Šogad programma tapusi, sadarbojoties ap 260 dažādām organizācijām un iedzīvotājiem — sabiedriskajām organizācijām, valsts pārvaldes un pašvaldību iestādēm, uzņēmumiem, medijiem, augstskolām, politiskām partijām un citiem. Ieeja festivālā ir bez maksas.

Lai saprastos — ieklausies!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.16999888sec.