Tūrē cauri Sibīrijai – ar luksusa vilcienu



Šonedēļ pirmajā braucienā no Maskavas uz Vladivostoku devies jaunais Krievijas luksusa vilciens – Transsibīrijas Zelta ērglis, kas piedāvā izbaudīt vēl nebijušu greznību salonā un Sibīrijas ainavas aiz loga.

 


Luksusa vilciens ir Krievijas dzelzceļa un Lielbritānijas uzņēmēju GW Travel kopīgs projekts.

 


Brauciens ar šo vilcienu būs no Maskavas, pieturot vairākās pilsētās un dodot iespēju tās apskatīt. Apstāties paredzēts Kazaņā, Jekaterinburgā, Novosibirskā, Irkutskā, pie Baikāla ezera, Ulanbatorā, bet gala pietura ir Vladivostoka.

 


„Zelta klases” vagonos ir plašas divvietīgas kupejas, katrā no tiem ir individuāla apkures un vēdināšanas sistēma, labierīcības, dušas kabīne, apsildāmā grīda, drēbju skapis, ledusskapis, krēsls un galdiņš. Pasažieru izklaidei kupejās ir televizori ar LCD ekrānu, DVD atskaņotāji un audiosistēma, turklāt ir arī internets un īpaša poga vilciena pavadoņa izsaukšanai. „Sudraba klases” kupejas atšķiras ar savu izmēru, taču ērtības ir līdzīgas.

 

 

Sudraba klases vagona interjers

 

 

Pasažieriem tiek piedāvāts arī bāra vagons, divi restorānvagoni. Gardēži ceļā cauri Sibīrijai var mieloties ar tradicionālajiem krievu un sibīriešu virtuves gardumiem - pelmeņiem, melnajiem ikriem ar šņabi.

 


Iekārtots arī servisa vagons, kurā pasažieri var apmeklēt frizieri, manikīru un ārstu.

 


Taču visas šīs greznības un ērtības ir pa kabatai tikai turīgiem laužiem – „zelta klases” biļete maksā 19 tūkstošus dolāru, jeb 10 tūkstošus latu, bet „sudraba klases” biļete nepilnus 9000 tūkstošus latu. Taču neskatoties uz to visas biļetes līdz pat 2007. gada novembra beigām jau ir izpārdotas. Brauciena ilgums ir divas nedēļas un ceļā vilciens dodas divas reizes mēnesī.


Greznais restorānvagona interjers



 

 

 


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.750422sec.