Atklāj pirmo zemo cenu autobusu līnijas maršrutu uz Sanktpēterburgu [2]

20.12.2010 Baltijā pirmā zemo cenu autobusu līnija Simple Express atklāja jaunu maršrutu no Rīgas uz Sanktpēterburgu, tādējādi paplašinot abu valstu iedzīvotājiem ceļošanas iespējas. Uzņēmuma pārstāvji prognozē, ka zemo cenu autobusu līniju uz Sanktpēterburgu galvenokārt izmantos ģimenes, kas brauc apciemot savus radus, kā arī ceļotāji, lai iepazītu Sanktpēterburgas kultūras piedāvājumu.

«Mūsu pētījumā katrs otrais jeb 58% iedzīvotāju norādīja, ka vislielākā izdevumu pozīcija ceļojuma budžetā ir tieši transporta izdevumi. Atklājot jauno līniju, vēlamies lauzt šo stereotipu un parādīt, ka iedzīvotāji var ceļot uz tuvējām ārzemēm, netērējot lielus finanšu līdzekļus. Turklāt redzam, ka pēdējā gada laikā pieprasījums pēc pasažieru pārvadājumiem abos virzienos ir būtiski palielinājies,» atzīst uzņēmuma pārstāvis Hannes Saarpuu, skaidrojot lēmumu par jaunā maršruta atklāšanu uz Sanktpēterburgu.

Vienas biļetes cena maršrutā no Rīgas uz Sanktpēterburgu būs no vienpadsmit latiem, tās var iegādāties www.simpleexpress.eu vai arī biļešu tirdzniecības punktos. Ceļojuma ilgums no Rīgas uz Sanktpēterburgu būs aptuveni vienpadsmit stundas.

Simple Express atzinīgi vērtē arī Rīgas pilsētas veikumus ekonomisko attiecību uzlabošanā ar Krieviju. «Mēs redzam augstu potenciālu tūrisma plūsmas veicināšanai starp abām valstīm, tomēr vēl joprojām pastāv augsti administratīvie šķērši, lai iegūtu licenci pasažieru pārvadājumiem uz Krieviju un Baltkrieviju. Latvijas valdībai lielāka uzmanība būtu jāpievērš tieši konkurences veicināšanai šajā tirgū, ielaižot vairāk tirgus dalībniekus. Tas viennozīmīgi dotu pozitīvu impulsu Latvijas tūrisma nozares attīstībai,» skaidro H. Saarpuu.

Zemo cenu autobusu līnija Simple Express ir viens no Baltijā vadošā pasažieru pārvadājumu uzņēmuma Lux Express zīmoliem. Baltijas valstu iedzīvotāji ar zemo cenu autobusu līniju var ceļot uz Lietuvu, Igauniju, Latviju, Poliju un Krieviju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Saņemts no: 91.135.*.*** 12/22/2010 10:47 Labs gan. Tikai žēl, ka vēl jārēķina izdevumi par vīzu uz Krieviju.

2 Karlis 12/21/2010 01:09 11 Ls - labs! Gandrz vai jāpasūta viens nakts reiss uz Baltajām naktīm

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Uzņēmumi


Krāslavas TIC
,


Ludzas novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5886519sec.