Simple Express kursēs arī no Rīgas uz Viļņu

2011.gada 1. martā, tiks atklāts jauns zemo cenu autobusu līnijas Simple Express maršruts no Rīgas uz Viļņu, tādejādi nodrošinot tiešo savienojumu no Tallinas līdz Viļņai. Autobusi šī maršruta ietvaros kursēs divas reizes dienā.

„Lai gan ir pagājis gandrīz gads kopš tika atklāta Baltijā pirmā zemo cenu autobusu līnija Simple Express, tomēr jau šobrīd redzam, ka Latvijas iedzīvotāji šajā laika posmā ir aktīvi izmantojuši iespēju ceļot pa Baltijas valstīm, netērējot tam lielus finanšu līdzekļus,” norāda zemo cenu autobusu līnijas Simple Express pārstāve Vlada Kulmane.

Uzņēmuma pārstāvji atzīst, ka redz augstu potenciālu Baltijas valstu iekšējā tūrisma tirgus attīstībai. Saskaņā ar pētījuma datiem, ko zemo cenu autobusu līnija Simple Express veica sadarbībā ar TNS, pēdējo trīs gadu laikā tikai 18% lietuviešu ir apmeklējuši Rīgu, no tiem 14% bija vīrieši un 4% sievietes. Ceļojot uz Latviju, 77% gadījumu lietuvieši izmantoja personīgos auto, 18% brauca ar autobusu, 2% izmantoja lidmašīnas, savukārt 3% - citus pārvietošanās līdzekļus.

Salīdzinot ar lietuviešiem, Latvijas iedzīvotāji daudz aktīvāk apmeklēja kaimiņvalsti - pēdējo trīs gadu laikā 36% latviešu ir bijuši Lietuvā, no tiem 20% bija vīrieši un 16% sievietes. Analizējot datus pēc pārvietošanās līdzekļa, 59% latviešu izmantoja automašīnas, 31% autobusu, 2% lidmašīnas, bet 8% citu transporta veidu.

Īpašas kampaņas ietvaros no 24. februāra līdz 3.martam vienas biļetes cena no Rīgas uz Viļņu būs 4.10 lati, no Tallinas uz Viļņu – 5.10 lati. Standarta cena maršrutā no Rīgas uz Viļņu būs 11 lati, savukārt no Tallinas uz Viļņu – 22 lati.

Zemo cenu autobusu līnija Simple Express ir viens no Baltijā vadošā pasažieru pārvadājumu uzņēmuma Lux Express grupas zīmoliem. Baltijas valstu iedzīvotāji ar zemo cenu autobusu līniju var ceļot uz Lietuvu, Igauniju, Latviju, Poliju un Krieviju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.10375595sec.