Ecolines 17. jūlijā prezentēja Setras autobusus - modernākos Latvijā

Starptautisko autobusu līniju uzņēmums Ecolines un Vācijas autobusu ražotājs ''Setra'' ceturtdien, 17. jūlijā, pulksten 10.00 pie Swedbank Centrālās ēkas (Balasta dambis 1a, Rīga) prezentēja jauniegādātos ''Setras'' autobusus, kuri nodrošinās autobusu satiksmi uz Vāciju, Franciju, Beļģiju, Čehiju un citām valstīm.

Ar Swedbank finansējuma palīdzību iegādātie deviņi transportlīdzekļi ir visjaunākie ''Setras'' divstāvu autobusu modeļi. Tajos ir vismodernākās drošības un pasažieru ērtības sistēmas, piemēram – šoferim palīdzēs noguruma brīdinājuma sistēma, distances uzturēšanas (tempomat) sistēma, automātiskā bremzēšanas sistēma un daudzas citas. Savukārt par pasažieru drošību rūpēsies jauninājums autobusu būvē – automātiskā ugunsdzēsības sistēma. Braucēju ērtībai būs pieejama multimediju sistēma ar iespēju noskatīties individuāli izvēlētu kinofilmu, bezvadu interneta pieeja, palielināts attālums starp krēsliem ērtākai sēdēšanai, virtuves aprīkojums ar ledusskapi un mikroviļņu krāsni un citi papildinājumi.

Pasākumā piedalīsies Ecolines vadības pārstāvji, ''Setras'' rūpnīcas pārstāvji no Vācijas un Baltijas ģenerālpārstāvniecības vadība, kā arī Swedbank pārstāvji.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55556011sec.