Ecolines ievieš jaunu kvalitātes kategoriju – Comfort+

Baltijā vadošā starptautisko autobusu pasažieru pārvadājumu kompānija Ecolines no 1. augusta ieviesīs jaunu pakalpojumu kvalitātes zīmi Comfort+, kas atgādinās kā īsāku, tā garāku pārbraucienu pasažieriem par visām brauciena laikā pieejamajām ērtībām.

''Ecolines novērojumi liecina, ka pasažieri kā īsāku, tā tālāku braucienu laikā aktīvi izmanto dažādas ērtības un papildu iespējas, tostarp bezmaksas karstos dzērienus, bezvadu internetu un citas ērtības, un viņus pirms brauciena interesē, kādas ērtības būs pieejamas brauciena laikā. Tā kā ērtību klāsts arvien pieaug – pēdējā laika jaunums ir multimediju ekrāni – mums bija nepieciešama zīme, kas atbildētu uz visiem pasažieru jautājumiem,'' stāsta Ecolines vadītājs Andris Podgornijs.

Turpmāk pasažieri, kuru iegādātā biļete būs apzīmēta ar Comfort+ zīmi, varēs būt droši, ka viņu brauciena laikā garantēts noteikts ērtību klāsts, kas ir būtisks gan dodoties izklaides, gan darījumu braucienā.

Jaunā pakalpojumu kvalitātes zīme Comfort+ apvienos gan jau iepriekš pieejamās, gan no jauna ieviestās ērtības – iespēju baudīt bezmaksas kafiju un tēju, izmantot bezvadu internetu un multimediju ekrānus, kas īpaši svarīgi pasažieriem ar bērniem vai tiem, kas brauciena laikā nevar lasīt. Tāpat garantēts būs tas, ka autobusa aprīkojumā ietilpst 220 voltu elektrības padeve katrai individuālajai sēdvietai, tas aprīkots ar ergonomiskiem sēdekļiem un pieejamas pārējās, nu jau pašsaprotamās ērtības, kā kondicionēts gaiss un citas.

Būtiski, ka no 1.augusta Comfort+ kvalitātes kategorija tiks nodrošināta 100% visos reisos, kas tiek nodrošināti divas reizes dienā (no Rīgas pulksten 14.15 un 02.30) maršrutā Tallina – Rīga – Viļņa, bet pakāpeniski arī pārējos.

''20 gadu laikā mūsu pārvadājumu apjoms ir izaudzis - no pāris pirmajiem galamērķiem līdz pāri par 200 šobrīd, un tas ir likumsakarīgi, ka noteiktu pakalpojuma standartu ieviešana nevar notikt vienā dienā, tomēr ar mērķtiecīgām un pastāvīgi pieaugošām investīcijām ritošajā sastāvā un tehnoloģijās esam apliecinājuši, ka mūsu prioritāte ir ne tikai panākt, bet pārspēt Eiropas zināmāko pārvadātāju servisa līmeni,'' stāta Ecolines vadītājs Andris Podgornijs.

Papildu informācija: www.ecolines.net/lv/ecolines-comfort-plus.

Par Ecolines:

Ecolines ir 100% Latvijas kapitāla uzņēmums, šobrīd vadošais starptautisko pasažieru pārvadājumu sniedzējs kā Latvijā, tā Baltijā. Uzņēmums piedāvā  Baltijā visplašāko maršrutu tīklu uz vairāk nekā 21 valsti un 205 pilsētām Baltijā, Eiropā, kā arī Krievijā un bijušajās NVS valstīs. Uzņēmums dibināts 1993. gadā, un ar vairāk kā 20 gadu pieredzi pasažieru pārvadājumu nozarē Ecolines veiksmīgi spējis augt un ne tikai izdzīvot, bet pat attīstīties arī krīzes laikā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.65408421sec.