Indijas vilcienos vēlas ieviest «tūristu vagonus»

Indija gatavojas nākt klajā ar virkni pasākumu, lai paaugstinātu ārvalstu viesu drošību valstī. Viens no tiem paredz vilcienos ieviest īpašus "tūristu vagonus".

Indijas Tūrisma ministrija paziņojusi, ka jaunie plāni attiecas uz dzelzceļa maršrutiem, kuri ved cauri vai noslēdzas tūristu iecienītākajās vietās. Iecerēts arī, ka, iekāpjot tūristu vagonā, katrs pasažieris saņems individuāli pielāgotu tūrisma informāciju, kas padarīs ērtāku viņa ceļojumu.

"Mums būs izsmeļoša informācija par katru no pasažieriem, kurš rezervējis biļeti braucienam tūristu vagonos. Šāda biļete varētu būt par 5–10 procentiem dārgāka nekā brauciens parastā vagonā," laikrakstam "Hindu Business Line" atzinis tūrisma ministrs Mahešs Šarma. "Tāpat mēs izskatām iespēju šajos vagonos ierīkot novērošanas sistēmu."

Ministrs piebildis, ka tūristu vagoni būs labāk aprīkoti nekā standarta pasažieru vagoni, un programmas nolūks ir nodrošināt augstu apkalpošanas kvalitāti, drošību un tīrību visiem ārzemju viesiem.

Tūristu vajadzībām pielāgoti vilcienu vagoni ir daļa no lielāka projekta, kura mērķis ir uzlabot ārvalstu viesu uzturēšanos Indijā. To iecerēts īstenot, jo pēdējos gados Indijas tēlu un tūrisma nozares rādītājus aizēnojušas ziņas par vairākiem šaušalīgiem uzbrukumiem tūristiem. Kā norādījis Indijas premjerministrs Narēndra Modi, tūrisma nozares atdzīvināšanai nepieciešams veikt dažādus uzlabojumus arī valsts pazīstamākajos pieminekļos un citos apskates objektos, tomēr konkrētas ieceres detaļas patlaban vēl netiek atklātas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53523207sec.