Ceļotāju iemīļotais «Tallink» kruīza kuģis «Romantika» piedzīvos pārmaiņas

Tallink Grupp kuģis Romantika 2020. gada 13. janvārī devies uz Nauta kuģu būvētavu Gdiņā, Polijā, lai tam veiktu plānotos apkopes un atjaunošanas darbus. Kuģis atradīsies kuģu būvētavā gandrīz divas nedēļas, un maršrutā Rīga – Stokholma atgriezīsies 25. janvārī.  

Plānotās apkopes laikā tiks veikti regulārie tehniskās apkopes darbi un tiks atjaunotas vairākas pasažieru telpas, saskaņā ar atjaunoto zīmolu iegūstot pilnīgi jaunu izskatu.

Pasažieru telpās, piemēram, populārais zviedru galda restorāns tiks atjaunots saskaņā ar Grande Buffet konceptu, kuģa kafejnīca – Coffee & Co konceptu, kuģa krodziņš – saskaņā ar Seapub zīmolu. Pārmaiņas būs arī kuģa restorānos Grill House un Russian Cuisine Aleksandra un disko zālē Space Disco.

Kuģa Romantika tehniskās apkopes un plānotie darbi paredz sagatavošanās darbus augstsprieguma krasta elektrības pieslēgumam. Kuģim tiks veikti tehniskie uzlabojumi, lai vēl vairāk uzlabotu tā energoefektivitāti un samazinātu emisijas. Palielināta efektivitāte un samazinātas emisijas ir visu Tallink kuģu prioritāte.

Komentējot Romantika tehniskās apkopes darbus, Tallink Grupp kuģu darbības vadītājs Tarvi-Carlos Tuulik sacīja: "Ir ļoti svarīgi, ka mēs pastāvīgi modernizējam mūsu kuģus, nodrošinot vislabāko ceļošanas pieredzi un ērtu ceļošanu mūsu klientiem. Ir dabiski, ka patīkama klienta pieredze iet vienlīdz ar mūsu kuģu uzturēšanu saskaņā ar visaugstākajiem standartiem, nodrošinot, ka kuģis pilnībā atbilst aktuālām efektivitātes un ilgtspējīgas darbības prasībām."

"Šajā reizē uz kuģa Romantika notiks arī sagatavošanas darbi, lai varētu izmantot augstsprieguma krasta elektrības pieslēgumu, kamēr kuģis atrodas Stokholmas ostā. Tas mums palīdzēs samazināt emisijas, veicinot tīrāku vidi. Stokholmas osta ir bijusi kā celmlauzis šai tehnoloģijai Baltijas jūras reģionā, un augstsprieguma krasta elektrības pieslēgumu Stokholmas ostā izmanto jau četri mūsu kuģi. Nākamajos gados vēl vairāk kuģi izmantos krasta elektrības pieslēgumu Baltijas jūras reģionā – piemēram, Tallinas un Helsinku ostas šobrīd izvērtē tehniskās iespējas un sistēmas, lai arī šajās ostās varētu nodrošināt augstsprieguma krasta elektrības pieslēgumu," pastāstīja Tarvi-Carlos Tuulik. "Līdz ar to Romantika atgriezīsies maršrutā ar jaunākajām tehnoloģijām, lai ceļotājiem turpinātu piedāvāt teicamu servisu – ar ilgtspējīgas darbības un pasažieru komforta uzlabojumiem."

Atgriežoties no plānotās apkopes, ceļotājus pārsteigs arī vairāku pasažieru telpu uzlabojumi. "Mēs veicam uzlabojumus uz saviem kuģiem, lai nodrošinātu vislabāko ceļošanas pieredzi un ērtības mūsu klientiem. Atgriežoties maršrutā, uz kuģa Romantika būs klientiem gan redzamas izmaiņas, gan efektīvi uzlabojumi un nozīmīgi ieguldījumi, kas nav publiski pamanāmi, tomēr ievērojumi uzlabo darbību un servisa kvalitāti," pastāstīja Baiba Muceniece, Tallink Latvija biznesa attīstības un komunikācijas vadītāja. "Piemēram, populārais zviedru galda restorāns tiks atjaunots saskaņā ar Grande Buffet konceptu. Savukārt kuģa kafejnīca iegūs jaunu vizuālo un apkalpošanas identitāti saskaņā ar Coffee & Co konceptu, un kuģa krodziņš būs saskaņā ar Seapub zīmolu. Disko zālē Space Disco būs jauns interjers un uzlabota tehniskā kvalitāte. Nelielas vizuālas pārmaiņas piedzīvos arī kuģa restorāni – Grill House un Russian Cuisine Aleksandra."

"Romantika uz Nauta kuģu būvētavu Polijā no Rīgas Pasažieru ostas dosies šodien – pirmdien, 13. janvārī. Maršrutā Rīga – Stokholma tā atgriezīsies 25. janvārī, ar atiešanu no Rīgas plkst.17.30., turpinot kuģošanu saskaņā ar regulāro kursēšanas grafiku," papildināja Baiba Muceniece. "Savukārt kuģis Isabelle kursē bez izmaiņām –  katru dienu – vienā ar atiešanu no Rīgas, otrā ar atiešanu no Stokholmas."

Romantika ir trešais Tallink Grupas kuģis, kas tiks modernizēts 2020. gada pirmajā ceturksnī. Tallink īsteno pastāvīgu kuģu renovācijas programmu, saskaņā ar kuru visi Tallink Grupas kuģi tiek uzlaboti un atjaunoti vismaz divreiz piecu gadu periodā. Pēdējo piecu gadu laikā vien Tallink ir investējis gandrīz 90 miljonus eiro savu kuģu uzlabošanai. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 24.03.2024 TUKUMS: Vestarda Šimkus klaviermūzika TUMĒ Tukuma TIC
24.martā koncertu cikla "Klaviermūzikas pavasaris" ietvaros skanēs gaiša mūzika Vestarda Šimkus izpildījumā. Tā ir oriģinālmūzika, kas apkopota | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.03.2024 - 20.03.2024 “Adamsu ģimenes melnā trešdiena” Valmieras TIC
19.martā plkst.12.00 un 14.00 Valmieras Kultūras centrā koncertuzvedums “Adamsu ģimenes melnā trešdiena” koncertu ciklā “Mūzika Tev”. | Skatīt vairāk
7 EUR
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 23.03.2024 Laivošanas sezona sākusies Madonas TIC
Ieplāno brīvdienu izbraucienu ar ģimeni vai draugiem un nobrauc kādu posmu pa upi pie Madonas! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4711411sec.