«Tallink» piedāvā klientiem iespēju iegādāties populārās mazumtirdzniecības preces interneta veikalā

Laikā, kad ceļotājiem nav iespējams doties kruīzā un piedzīvot jūras ceļojuma burvību, Tallink piedāvā iespēju iegādāties iecienītākās un populārākās mazumtirdzniecības jeb tā saucamās duty free preces e-veikalā. Interneta veikals ir atrodams vietnē www.shopping.tallink.com, un tas Latvijas tirgū darbojas gandrīz divus gadus.

Plašs apģērbu, apavu, kosmētikas, rotaļlietu, saldumu un citu produktu klāsts, kas parasti ir pieejams tikai uz kuģa, tagad klientiem ir sasniedzams ar vienu datorpeles klikšķi. Tallink nepārtraukti pilnveido savu interneta veikalu, paplašinot produktu klāstu un dodot visiem iespēju šajos nenoteiktajos laikos iepirkties ērti un droši, paliekot mājās, savā komforta zonā. Tallink e-veikala duty free segmenta preču sortiments ir plašāks salīdzinājumā ar citiem veikaliem, arī preču tilpumi un apjomi ir lielāki, kas būtiski ļauj ietaupīt, vienlaikus iegādājoties kāroto un vēlamo preci par izdevīgāku cenu.

Uzņēmums savā interneta veikalā regulāri rīko atlaižu kampaņas, līdz ar to ir vērtīgi sekot līdzi jaunumiem un aktuālajiem piedāvājumiem. Šobrīd preču saņemšana pakomātā ir bezmaksas pakalpojums. Tāpat bez maksas ir iespēja preci atgriezt 14 dienu laikā.

Vērtīgas priekšrocības, iepērkoties Tallink e-veikalā, saņem lojalitātes programmas Club One lietotāji – par katru pirkumu tiek piešķirti bonusa punkti, kurus vēlāk iespējams izmantot, norēķinoties par nākamajiem pirkumiem e-veikalā vai iegādājoties jūras ceļojumus. Pievienoties draudzīgajai Club One klientu programmai ir vienkārši, ērti un bez papildu maksas.

Komentējot Tallink interneta veikala iepirkšanās iespējas Latvijas klientiem, AS Tallink Latvija valdes loceklis Hillards Taurs sacīja:

"Ceļojumu mazumtirdzniecības veikali visā pasaulē vairs nav tikai veikali, kur iegādāties suvenīrus, saldumus vai dāvanas. Veikalu preču un pakalpojumu klāsts pārsteidz ar savu dažādību un piesātinājumu, un arī Tallink ir izdevies piesaistīt lielu skaitu labi zināmu pasaules ražotāju, piedāvājot to kvalitatīvos produktus ekskluzīvi saviem klientiem Baltijas jūras reģionā.

Arī mūsdienu iepirkšanās kultūra ir ļoti mainījusies, īpaši tagad, pandēmijas situācijā, kad cilvēki izvēlas veikt pirkumus tiešsaistē, neizejot no mājām. Izmantojot Tallink interneta veikala piedāvājumus, ir iespēja veikt pirkumus jums izdevīgā un ērtā laikā, iegādājoties savus iecienītākos produktus no pasaules slaveno zīmolu ražotājiem, vienlaikus uzkrājot Club One bonusa punktus un izmantot plaši pieejamās lojalitātes programmas priekšrocības.”

Īpaši iecienīts klientu vidū ir parfimērijas un dabīgās kosmētikas segments, kas veikalā pārstāvēts visplašāk – piemēram, 2020. gadā ir pārdots aptuveni 2 500 litru smaržu un parfīmu. Daudzi klienti izvēlas iegādāties Tallink e-veikala saldākos kārumus – saldumu segmentā ir pārdots vairāk nekā 6 500 kilogramu konfekšu, šokolādes, karameļu un citu saldumu.

Palutināt sevi un iepriecināt savus tuvākos vienmēr ir aktuāli, īpaši tuvojoties svētku laikam. Arī Ziemassvētki jau pēc pāris mēnešiem būs klāt – brīnišķīgas un oriģinālas idejas dāvanām Tallink e-veikalā: shopping.tallink.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15759301sec.