«Tallink» jūlijā un augustā piedāvā trīs īpašus kruīzus uz Visbiju, Gotlandi ar kuģi «Silja Europa»

Tallink Grupp Igaunijas, Somijas un Latvijas ceļojumu cienītājiem šovasar piedāvā trīs iespējas doties uz Visbiju Gotlandes salā, Zviedrijā. Īpašie kruīzi uz Visbiju tiek veikti no Helsinkiem caur Tallinu trīs svētdienās – 11. jūlijā, 25. jūlijā un 8. augustā ar uzņēmuma kuģi Silja Europa.

Ceļojums no Tallinas sākas svētdienas vakarā, pulksten 20:00, Visbijā kuģis pienāk pirmdien, pulksten 09:00 pēc vietējā laika. No Visbijas kuģis atiet tās pašas dienas vakarā, pulksten 20:30 pēc vietējā laikā un ierodas Tallinā otrdienas rītā, pulksten 11:30.

Papildus patīkamam ceļojumam ar vienu no skaistākajiem un lielākajiem Baltijas jūras kuģiem, ceļotāji varēs atklāt un iepazīt Gotlandes ievērojamākās vietas vai iegādāties kādu no organizētajām ekskursijām.

“Pagājušajā vasarā, diemžēl, kruīza ceļojumi uz Visbiju netika īstenoti ceļojumu ierobežojumu dēļ, taču šogad, situācijai uzlabojoties, mums ir brīnišķīga iespēja pieredzēt ko jaunu un, cerams, aizraujošu. Pasažieriem ir 11 stundas laika galamērķī, kas ļauj izpētīt salu, uzzināt aizraujošu Gotlandes vēsturi, atklāt tās skaisto dabu,” komentē Tallink Grupp Produktu attīstības un pārdošanas vadītāja Marina Jõgi.

Turpina Marina Jõgi: “Šobrīd joprojām ir pieejamas dažādu klašu kajītes visos trijos datumos, kas sniedz iespēju katram interesentam izvēlēties sev piemērotu ceļojuma risinājumu un ļauties atpūtai Baltijas jūrā. Latvijas ceļotājiem tā ir arī brīnišķīga iespēja iepazīt kuģi. Kā allaž, uz kuģa plaša un aizraujoša izklaides programma lieliem un maziem, izsmalcinātas maltītes restorānos un priekpilna iepirkšanās par ļoti izdevīgām cenām kuģa veikalos.”

“Uzņēmuma ietvaros ir paveikts ļoti daudz, lai šī vasara izdotos veiksmīga un priekpilna, ar dažādiem iespējamiem risinājumiem, lai cilvēki varētu atgriezties uz kuģiem, dotos uz dažādiem galamērķiem, tostarp Ālandu salām, Helsinkiem un Stokholmu. Un tagad ir pievienojies vēl viens ļoti populārs galamērķis – Visbija, kas ir arī brīnišķīga vieta aktīvās atpūtas entuziastiem. Tāpēc ar lielu prieku aicinām ceļotājus ņemt līdzi velosipēdus un iepazīt Baltijas jūras salas un skaistākās pilsētas vēl vairāk,” secina Marina Jõgi.

Kruīzus no Tallinas uz Visbiju ar kuģi Silja Europa, kā arī uz citiem galamērķiem, var iegādāties Tallink mājaslapā, Tallink & Silja Line lietotnē vai sazinoties ar klientu apkalpošanas servisu. Visiem pasažieriem, kas dodas uz Visbiju, ir jāuzrāda ceļošanai derīgs personas apliecinošs dokuments. Pasažieriem pirms ceļojuma jāpārliecinās, ka viņi ir veseli un bez saslimšanas simptomiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.28244996sec.