«Stena Line» Baltijas jūras prāmju maršrutā Ventspils‒Nīnashamna dodas jaunais prāmis «Stena Baltica»

Turpinot Zviedrijas prāmju kompānijas Stena Line darbības paplašināšanu Baltijas jūrā, 19. janvārī savā pirmajā reisā maršrutā Ventspils‒Nīnashamna dodas jaunais prāmis Stena Baltica. Tas šajā maršrutā turpmāk kursēs kopā ar Stena Scandica, aizstājot Stena Flavia, kas savukārt kopā ar Stena Livia veiks pasažieru pārvadājumus maršrutā Liepāja–Trāveminde.

Stena Baltica pēc uzbūves ir prāmja Stena Scandica māsas-kuģis, kas veic pasažieru pārvadājumus starp Ventspili un Nīnashamnu jau kopš 2021. gada vasaras: tas ir 222 metrus garš, un tajā ir 202 kajītes. Prāmis var uzņemt 970 pasažieru, un tajā ir 2875 līnijmetri kravu vienībām, kā arī papildu automašīnu klājs. Prāmim ir atjaunināts interjers, jaunas kajīšu kategorijas, plašs veikals ar lieliskiem piedāvājumiem zināmām zīmolu precēm, atpūtas zonas un dažādas ēdināšanas iespējas, kā arī atvērtais klājs.

“Gandrīz desmit gadus pārvadājot pasažierus un kravas Baltijas jūras reģionā, mēs pastāvīgi sekojam mūsu klientu vajadzībām un pieprasījumam un esam gandarīti uzlabot klientu pieredzi. Salīdzinājumā ar prāmjiem, kuri ir iepriekš kursējuši šajā maršrutā, Stena Scandica un Stena Baltica nodrošina par 30% lielāku kravas un par 70% lielāku pasažieru ietilpību, plašākas atpūtas iespējas un vēl patīkamāku ceļošanas pieredzi uz kuģiem gan mūsu maršrutos uz Latviju, gan no tās. Abi jaunie prāmji ir izcils papildinājums Stena Line kuģu flotē, un tas ir tikai pirmais solis ceļā uz mūsu vērienīgo plānu trīs gadu laikā dubultot pasažieru skaitu šajā Baltijas jūras maršrutā,” saka Johans Edelmans (Johan Edelman), Stena Line tirdzniecības direktors Baltijas jūras ziemeļu reģionā.

Jaunie prāmji ir aprīkoti ar vairākām ilgtspējīgām funkcijām un degvielas patēriņa uzlabojumiem, piemēram, hibrīdām attīrīšanas sistēmām, balasta ūdens attīrīšanas sistēmām un citiem risinājumiem, lai piedāvātu ilgtspējīgāku transportu Baltijas jūrā. Lielāka ietilpība nozīmē arī zemāku emisiju uz vienu pārvadāto vienību.

Ventspils–Nīnashamna ir īsākais maršruts starp Latviju un Skandināviju, un to turpmāk pārņems prāmji Stena Scandica un Stena Baltica, savukārt prāmji Stena Flavia un Stena Livia turpmāk kursēs maršrutā Liepāja–Trāveminde.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
Latvija 12 EUR
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.99666691sec.