Varbūt aizbraukt Vidusjūras kruīzā?

 

Vidusjūras kruīza braucienu izvēle bez šaubām ir vislielākā starp visiem pieejamiem šāda veida ceļojumiem. Vidusjūras krastos ir izvietos vairāk nekā 120 ostas, tāpēc pieejamas visdažādākās ceļojumu kombinācijas, vienas, divu vai pat vairāku nedēļu garumā.

 

Milzīga kultūru dažādība sagaida visus, kas izvēlas Vidusjūras kruīza iespējas. Iespējams apmeklēt ne mazāk kā 17 valstis, kurās dzīvo tādas tautas kā spāņi, itāļi, grieķi un ēģiptieši. Katrai tautai ir pašai savas īpašas izklaides iespējas, no kurām var paņemt pa drusciņai, lepni kuģojot pa mierīgajiem Vidusjūras ūdeņiem.

                    

Dažādus ceļojumu maršrutus piedāvā daudzi uzņēmumi. Daži no tiem ir koncentrējušies uz Rietumu Vidusjūras maršrutiem, savos ceļojumos iekļaujot ostas, kas atrodas Portugālē, Spānijā, Francijā, Itālijā un Marokā. Citi uzņēmumi, savukārt, specializējas Austrumu Vidusjūras ceļojumu piedāvāšanā, maršrutos iekļaujot tādas valstis kā Horvātija, Grieķija, Turcija un Tuvo Austrumu zemes. Ja pastāv vēlme doties ilgākā atvaļinājumā, tad iespējams noorganizēt ceļojumu, kurā būtu iekļautas visas Vidusjūras apskalotās zemes.

 

Vēsture, kultūra, lielas pilsētas, senas celtnes, romantiskas salas un elpu aizraujoši skati – tas viss ir viegli pieejams, dodoties Vidusjūras kruīzā. Braucot pa Rietumu Vidusjūru, var apmeklēt gaišos Andalūzijas ciemus Spānijas dienvidos, nogaršot pasaules slavenos Manzanillas vīnus Kadizā un apmeklēt Eiropas kultūras centru Barselonas izskatā.

 

Ceļojot pa Austrumu Vidusjūru, kruīza pasažieri var apmeklēt Horvātijas krasta līniju, kur atrodas skaista pilsēta – Dubrovnika un, pirms doties dziļāk dienvidaustrumu zemēs, var apceļot klasisko Grieķiju un tās kaisles pilnās salas. Krētas sala vienmēr ir bijusi apmeklēšanas vērta kaut vai tikai vēsturiskās Knosos pils dēļ.
                        
Vidusjūras reģions ir pieredzējis daudzus civilizācijas uzplaukumus un kritumus. Tas ir bijis liels cilvēces evolūcijas pārbaudījums, un šis reģions 6000 gadu ilgas vēstures gaitā ir atstājis daudzas vērtīgas relikvijas. Ja vienmēr ir bijusi vēlme uzzināt, kā tas ir būt par Ēģiptes faraonu, romiešu karavīru vai grieķu filozofu, tad atliek vien doties šādā ceļojumā un to visu izbaudīt.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 19.04.2024 Komandu rogaininga sacensības Liepājā Liepājas reģiona TIB
Jau otro gadu Liepājā notiks komandu rogaininga sacensības – 20. aprīlī Jūrmalas parkā tiks dots starts sacensībām “Liepājas Dienvidu fortu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68577409sec.