Vai Tu zini kā kruīzs ietekmē Tavu veselību?

Vairāki kruīza kuģi piedāvā veselīgu ēdienkarti, pilnībā aprīkotus fitnesa un spa centrus, kā arī plašu izklaides un atpūtas programmu uz kuģa klāja. Turklāt ir vairāki faktori, kuri kruīza laikā var atstāt labu ietekmi uz veselību.

Saule

Liela daļa kruīzu maršrutu piedāvā izbaudīt brīvdienas pasaules saulainākajās vietās. Ir neskaitāmi ieguvumi veselībai, kas rodas saules ietekmē. Saules gaisma palīdz nodrošināt imunitāti, pazemināt asinsspiedienu, labvēlīgi ietekmē noskaņojumu, samazina vēža risku, veicina svara samazināšanos, dziedē ādas bojājumus un spēj pat izārstēt depresiju.

Fitness

Uzlabot savu veselību, izmantojot dažādus fitnesa aktivitāšu piedāvājumus. Uzņem saules enerģiju un vieglās vēja brāzmas uz klāja skrējēju celiņa. Ja laiks nelutina, tad ir iespēja izbaudīt laiku fitnesa centrā, kur bieži norisinās dažādas fitnesa nodarbības, piemēram, joga un pilates. Pēc treniņa muskuļu atslābināšanai un asins cirkulācijai lieliski noderēs peldbaseini, kas ir aprīkoti ar dažāda stipruma strūklām.

Miers

Kruīzs piedāvā ceļojumu, kurš ir burtiski izplānots Tavā vietā, tādējādi pasargājot no lieka stresa un problēmām, kas varētu rasties plānojot brīvdienas. Tikai jāsapako ceļojuma somas un jādodas baudīt sauli un lieliskos kruīza piedāvājumus.

Ģimene

Ģimenes saikņu stiprināšana ir pat nepieciešamība veselībai. Protams, ka nav runa par kopīgu TV skatīšanos, bet kvalitatīvu laika pavadīšanu un komunikāciju vienam ar otru. Kruīza programmas piedāvā atpūtas iespējas ik vienam ģimenes loceklim – gan katram personīgi, gan visiem kopā.

Sālsūdens

Neatkarīgi vai kuģo ar kruīza kuģi vai esi devies piekrastes ekskursijā, agrāk vai vēlāk nāksies saskarties ar sālsūdeni. Tas sniedz vairākus ieguvumus veselībai – tas uzlabo ādas veselību, ļauj uzlabot elpceļu veselību, pat atbrīvot matus no blaugznām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76809502sec.