Intervija ar Ketiju Fogeli (Domina Travel Latvia) par jauno interneta vietni [1]

Intervija ar Ketiju Fogeli (Domina Travel Latvia) par jauno interneta vietni

Aivars Mackevičs, Travelnews.lv: Tūroperators Domina Travel Latvia pirms dažām dienām ir atvērusi jaunu interneta vietni www.dominatravel.lv Latvijas ceļotājiem. Ar ko jaunā versija ir labāka par veco versiju?

Ketija Fogele, Domina Travel Latvia direktore: Jauno mājas lapu veidojām, pētot un analizējot dažādu nozaru vietnes, kā arī vadījāmies pēc tā – lai cilvēkiem būtu pēc iespējas ērtāk un ātrāk atrast nepieciešamo informāciju. Kaut arī jaunā vietne jau ir sakusi darboties, darbs pie dažādiem uzlabojumiem turpinās. Lielākā atšķirība ir vietnes struktūrā, jo informācijai ir nozīme tikai tad – ja to var operatīvi atrast. Esam ieviesuši tādus jaunumus – kā sadaļu „Jautā mums!”, kas ietver sazināšanos ar Skype palīdzību.

Jaunums ir sadaļa „Aģentūrām” – ceļojumu konsultantiem ir iespēja operatīvi sekot informācijai par vietu pieejamību, cenām, viesnīcu apraktiem, tā arī veikt rezervāciju un saņemt visus ceļošanai nepieciešamos dokumentus vienlaicīgi. Arī šī sadaļa tiek papildināta.

Esam nodrošinājuši sevi ar detalizētu statistiku par vietnes apmeklējumu, lai sekotu praktiski jebkurai aktivitātei un mērītu tās atdevi.

Aivars Mackevičs, Travelnews.lv: Arī Domina Travel Latvia zīmols ir ieguvis jaunus akcentus. Vai tas nozīmē, ka kompānijai ir kādas būtiskas izmaiņas?

Ketija Fogele, Domina Travel Latvia direktore: Latvijas tirgū esam jau kopš 2002. gada. Kompānijā šobrīd nenotiek nekādas kardinālas iekšējās izmaiņas. Izdzīvos, kas mainīsies! Ir jāattīstās, uzkrātā pieredze ir jārealizē! Nemainīga paliek tikai viena lieta – attieksme pret mūsu klientiem un mūsu darbu.

Aivars Mackevičs, Travelnews.lv: Vai ceļot ar kompāniju Domina Travel Latvia ir dārgi? Kas ceļotājiem būtu jāzina par kompānijas šī brīža piedāvājumu? 

Ketija Fogele, Domina Travel Latvia direktore: Katram no mums ir savi uzskati par naudas tērēšanu. Iespējams, daži, pārvērtējot savas vajadzības, šajā gadā nolēmuši atteikties no it kā dārgām lietām. Vai ceļot ir dārgi? Jā un nē. Nē, tāpēc, ka nav iespējams cenu materiāli novērtēt smiekliem, sajūsmai, kopīgiem atklājumiem un brīnumiem. Neviens nevar īsti pateikt, cik maksā sajūta – es jūtos “kā no jauna piedzimis”, manī atkal ir spēks strādāt, jo manī ir iedvesma, jauni sapņi, es esmu laimīgs.

Vai tā būtu atpūta mūsu Domina Coral Bay Resort, SPA&Casino 5* kūrortā Ēģiptē, vai ceļojums uz kādu no Domina Travel Latvia piedāvātajiem jaunajiem maršrutiem, būtiskākais ir atrast laiku un savu atpūtu ieplānot. Mēs aicinām rūpīgi izpētīt lidojumu sarakstu uz Šarm el Šeihu, jo šogad atkal piedāvājumā ir gan septiņu, gan arī desmit dienu ilga atpūta iecienītajā kūrortā Sarkanās jūras krastā. Gribētos piebilst, ka lidojums ilgst tikai 4,5 stundas, un Jūs nokļūstat saules piepildītā zemē, kur gaisa temperatūra rudens un pavasara mēnešos svārstās ap +38, bet ziemas mēnešos +25 grādiem. 2006. gadā Conde Nast Traveller žurnāla lasītāji atzina Domina Coral Bay par vienu no 10 skaistākajām un iecienītākajām atpūtas vietām pasaulē!

Tiem, kas šogad plāno doties tālākos un Latvijas ceļotājiem ne tik pazīstamos maršrutos, aicinām iepazīt Peru, Meksiku, Brazīliju, Margaritas salu, Tanzāniju vai Izraēlu. Laimīgi cilvēki ceļo!

Aivars Mackevičs, Travelnews.lv: Atklājiet savus personiskos ceļojumu un atpūtas noslēpumus, papildinot teikumus:

Ketija Fogele, Domina Travel Latvia direktore: Mana sapņu zeme ir – patiesībā tādas vietas ir vairākas! Vislabāk to apzinos, kad pārbraucu no lielajām tūrisma izstādēm Londonā un Berlīnē. Tā vien liekas – ka dzīve ir daudz par īsu, lai redzētu visu to burvību, sajustu katras šīs vietas auru, izbaudītu to vienreizīgumu, ko sniedz jaunas atklāsmes.

Latvijā vislabāk atpūšos Duntes jūrmalā, un tam nav nozīmes, vai tā ir vasara, rudens vai ziema. Tur vienkārši ir skaisti!

Mans mīļākais restorāns Rīgā - Esmu gardēde, tādēļ man patīk no reizes uz reizi pavakariņot kādā restorānā. Lietas mainās – gan ēdiena kvalitāte, gan apkalpošana, ir jābūt lielai prasmei attiecīgo līmeni noturēt. Ir daži restorāni, kas gadu laikā to ir spējuši - Slāvu restorāns uz Blaumaņa ielas, Orients Jūrmalā un Melnie Mūki Vecrīgā.

Manā skatījumā visromantiskākais un burvīgākais ceļojums septembrī, ko piedāvā Domina Travel Latvia, ir uz Izraēlu. Piedāvājumā ir vairākas programmas – attiecīgi gan vēstures un kultūras cienītājiem, tā arī atpūta gan pie Sarkanās, tā arī Nāves jūrām.

Eiropas visskaistākās trīs pilsētas manā skatījumā ir Zalcburga, Sintra Portugālē un Griante pie Komo ezera Itālijā.

Skatiet www.dominatravel.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Saņemts no: 213.140*.*** 09/08/2008 22:23 putana

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Klasiskā Itālija jau 24.03.! Latvia Tours
Garantēts ekskursiju ceļojums! 24.03.-31.03. Grāca, Venēcija, San Marino, Roma, Florence, Pyramidenkogel | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.03.2024 - 27.02.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 27.02.2024 Bezmaksas ekskursijas pa Liepāju Liepājas reģiona TIB
Nepalaid garām iespēju doties bezmaksas pastaigu ekskursijā pa izgaismoto Liepāju kopā ar lielisku gidu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.03.2024 - 22.03.2024 Krakova,Zakopane un Augstie Tatri Latvia Tours
Zinātāji stāsta, ka Krakovā izdodas pašas labākās iepirkšanās tūres. Tur atrodami gan mazi saloniņi ar neredzētām lietām, gan arī visu zināmo | Skatīt vairāk
no 199.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19046497sec.