Intervija ar ceļotāju - Līvu Siliņu

Vārds, uzvārds: Līva Siliņa
Vecums: 23
Ģimenes stāvoklis: neprecējusies
Izglītība: studēju
Darba vieta: Magistra Vitae
Dzīves vieta: Rīga
Intereses/hobiji: rokmūzika, valodas, dabas aizsardzība

Liva

Travelnews.lv: Pastāstiet lasītājiem, kāda veida ceļojumos Jūs esat devies visbiežāk (privātie, komandējumi, biznesa ceļojumi u.c.)? un kā Jūs izvēlaties sava ceļojuma maršrutu vai vietu?

Līva Siliņa: Visbiežāk es ceļoju privāti. Neizmantoju ceļojumu aģentūru pakalpojumus, jo pašai patīk visu saplānot – sākot ar vislētāko biļešu meklēšanu un beidzot ar kultūras pasākumu plānošanu. Pārsvarā ceļojuma galamērķi gan izvēlos spontāni. Bieži lasu ceļotāju atsauksmes ārzemju interneta portālos, pētu kartes utml.


Travelnews.lv: Kam, ceļojot, Jūs pievēršat vislielāko uzmanību (arhitektūrai, dabai, cilvēkiem, u.c.)?

Līva Siliņa: Ceļojot pievēršu uzmanību gan mākslai, kultūrai, gan sadzīvei un dabai. Cenšos nelasīt drukātos ceļojumu gidus. Man patīk ievākt informāciju no pašiem ceļotājiem, tādejādi izvairoties no tipiskajiem tūristu objektiem.


Travelnews.lv: No kurienes Jūs iegūstat informāciju par ceļojuma galamērķi?

Līva Siliņa: Pārsvarā informāciju ņemu no interneta portāliem. Ar draugiem un paziņām nekonsultējos, jo vēlos, lai mans ceļojums nebūtu kāda cita ceļojuma kopija. Nevēlos ietekmēties no draugu emocijām.


Travelnews.lv: Pastāstiet, lūdzu, īsi par Jūsu pēdējo ceļojumu? Kāds bija tā mērķis? Spilgtākie mirkļi?!

Līva Siliņa: Pēdējais bija diezgan spontānais 3 dienu ceļojums uz Stokholmu. Pretēji pēdējām modes tendencēm, uz Stokholmu nebraucām ar prāmi, bet lidojām. Tā kā tas bija decembra vidū, vēlējāmies piedzīvot zviedru Ziemassvētku gaidīšanas svētkus. Spilgtākos mirkļus pilsētā piedzīvojām maldoties pa Stokholmas metro līčločiem.

Travelnews.lv: Kas ir Jūs pārsteidzis ārvalstu vai Latvijas tūrisma pakalpojumu sniedzēju rīcībā, piedāvājumā? Vai Jūsuprāt ir kāds tūrisma pakalpojums, kas Latvijā nav piedāvāts?

Līva Siliņa: Tūrisma pakalpojumu sniedzēju pakalpojumus ne Latvijā, ne ārzemēs neizmantoju, tāpēc nevaru īsti komentēt šo jautājumu.


Travelnews.lv: Ko Jūs esat ieplānojusi apskatīt vēl šogad?

Līva Siliņa: Šogad vairs neko īpašu apskatīt neesmu plānojusi. Ja radīsies izdevība un piedāvājums, varu aizbraukt ceļojumā diezgan spontāni. Pašlaik cītīgi plānoju 2 nedēļu ilgo ceļojumu uz Indiju, kurā kopā ar māsu plānojam doties janvāra beigās.

Liva
Travelnews.lv: Vai ir tādas vietas, kur Jūs vēl neesiet bijusi, bet uz kurām noteikti gribētos aizbraukt? Kura vieta Jums ir palikusi atmiņā vislabāk?

Līva Siliņa: Pasaule ir pārāk plaša, lai es tagad sauktu kādas konkrētas vietas. Gribu redzēt visu! Bet pašlaik manu prātu aizņem viena valsts, proti, Indija.


Travelnews.lv: Vai Jūs spējat būt spontāns un doties ceļojumā pusstundas laikā, vai arī Jums nepieciešams ilgs laiks, lai izplānotu ceļojumu?

Līva Siliņa: Pretēji saviem draugiem un paziņām esmu diezgan spontāna. Ja nerastos tiešām nozīmīgu šķēršļu, varētu pusstundas laikā sakrāvāt somas un doties ceļā.


Travelnews.lv: Pabeidziet, lūdzu, teikumus!

Līva Siliņa:
Vislabākā sezona ceļošanai Jūsuprāt ir ...visu gadu. Katram gadalaikam ir savs šarms. Vajag tikai to ieraudzīt.
Noteikti ieteiktu cilvēkiem apmeklēt ... Skotiju. Ārprātīgi skaista daba un kultūra!
No ceļojumiem visbiežāk mājās es pārvedu ... vislabākās un skaistākās emocijas. Suvenīrus nepērku.
Lielākais sapnis ir aizceļot uz ... Indiju un Islandi.

Trīs lietas, kuras vienmēr atradīsies koferī ... melnā oglīte, pase un karte
Mans novēlējums pārējiem ceļotājiem ir ... mest kūtrumu pie malas un izbaudīt visu, ko katra kultūra mums var sniegt.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Luksus kruīzi ar jaunajiem Explora kuģiem Estravel Latvia
Neaizmirstama pieredze, augstākās klases apkalpošana! Luksus kruīzi ar jaunajiem Explora kuģiem - Piepildiet sapni! | Skatīt vairāk
no 2210 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 27.02.2024 Bezmaksas ekskursijas pa Liepāju Liepājas reģiona TIB
Nepalaid garām iespēju doties bezmaksas pastaigu ekskursijā pa izgaismoto Liepāju kopā ar lielisku gidu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22169709sec.