Par vasaras iestāšanos Kolonna viesnīcās informē Margarita Platace

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicināja Kolonna Hotels Group ģenerāldirektori Margaritu Plataci intervijā atklāt, kādi jaunumi vasaras sezonā tiks piedāvāti Kolonna Hotels grupas viesnīcās un ko viesiem un apmeklētājiem piedāvās Rīgas un citu pilsētu Kolonna viesnīcu terasēs.

 

Travelnews.lv: Ko Kolonna Hotels Group viesnīcas jaunajā tūrisma sezonā piedāvās vietējiem klientiem un apmeklētājiem

Margarita Platace: Protams, ka vasaras sezonas sākumā darbu uzsāk viesnīcu vasaras terases. Hotel de Rome vasaras terase aicina apmeklētājus priecāties par pavasari, novērtēt jauno grila ēdienkarti un iemalkot kādu dzērienu, kas Hotel de Rome terasē ir lētāki nekā Līvu laukuma vasaras kafejnīcās. Grilēts tiek turpat uz vietas, bet hokeja laikā terasē var tiešraidē skatīties pasaules hokeja čempionāta spēles. Hotel de Rome vasaras terasē viesi laipni gaidīti laikā no 12:00 līdz 23:00.

Restorānā Otto Schwartz ar 01.05.2010 pieejama sparģeļu ēdienkarte. Tagad ir īstais sparģeļu laiks, tāpēc jāsteidzas tos nobaudīt. Plašāka informācija par Otto Schwartz ēdienkarti pieejama interneta vietnē http://www.derome.lv/restorans/spargelu-karte/. Vēl aizvien restorānā pieejama arī Mēneša ēdienkarte – lieliska biznesa klases maltīte. Divi ēdieni no šīs ēdienkartes maksā 8,50 LVL.

Viesnīcas Hotel de Rome bārs, kas līdz šim atradās trešajā stāvā, tagad pārcelts uz pirmo stāvu, kur tas kļuvis apmeklētājiem daudz pieejamāks. Bārs ir lieliska vieta, kur mierīgā atmosfērā nobaudīt glāzi vīna, izsmalcināta konjaka, restorāna Otto Schwarz konditoru pašceptās kūkas vai, protams, lielisko Julius Meinl kafiju.

Laikā no 11.06.-11.07.2010 Dienvidāfrikā norisināsies FIFA Pasaules kausa izcīņa futbolā - spēļu tiešraides varēs skatīties viesnīcas Konventa sēta bārā Melnais balodis.

Travelnews.lv: Muzeju nakts nu ir pagājusi un tajā piedalījās arī viesnīca Konventa sēta. Kādus kultūras pasākumus turpmāk piedāvās Kolonna Hotels viesnīcās?

Margarita Platace: Mēs viesiem un apmeklētājiem piedāvājam ekskursijas. Sadarbojamies ar Saules muzeju, kā arī ar Rīgas Zooloģisko dārzu, informējam par iespējām doties izbraucienā ar City Tour – ekskursiju autobusiem, kas kursē pa Rīgu. Viesnīcās ir tā, ja viesim ir vēlēšanās kādu pasākumu apmeklēt, galvenais ir to pateikt – mēs varam sagādāt biļetes gan uz teātri, gan operu.

Travelnews.lv: Kolonna Hotels Group ir septiņas viesnīcas četrās Latvijas pilsētās – Rīgā, Rēzeknē, Cēsīs un Kuldīgā. Kas visbiežāk apmetas jūsu reģionu viesnīcās?  

Margarita Platace: Cēsīs ļoti bieži nakšņo biznesa ceļotāji – tur notiek konferences, dažādi saieti. Tāpat ir arī Kuldīgā, kur notiek dažāda mēroga pasākumi, kur piedalās dalībnieki no ārvalstīm. Turp dodas arī darījumu cilvēki, kas darbojas nekustamo īpašumu jomā. Kuldīga izceļas ar lielu sportisku aktivitāti – tur bieži notiek sacensības, kur piedalās daudz dalībnieku no dažādām vietām. Rēzeknē vērojama vislielākā aktivitāte, kas visdrīzāk izskaidrojama ar faktu, ka došanās uz Rēzekni nav vienas dienas pasākums.

Travelnews.lv: Kā Kolonna Hotels Group viesnīcās sagaida ģimenes ar bērniem?

Margarita Platace: Viesnīcās ar prieku sagaida ģimenes ar bērniem – pie mums ir plašas un ērtas istabas, bērnu gultiņas, augstie krēsliņi restorānos un brokastu telpās, veselīga ēdienkarte bērniem. Šobrīd aktīvi strādājam, lai viesnīcas būtu vēl pieejamākas un atraktīvākas ģimenēm ar bērniem un senioriem. Bērniem tiks piedāvātas dažādas aktivitātes, bet abām viesu grupām noteikti būs pieejami īpašie piedāvājumi.

 -------------------------------------------------------------------------------------------

Vairāk informācijas par Kolonna Hotels Group viesnīcām, tās restorāniem, naktsmītnēm un īpašajiem piedāvājumiem iespējams atrast interneta vietnē www.hotelkolonna.com.

Intervijas otrā daļa, kas veltīta tūrisma industrijas aktualitātēm, lasāma tūrisma ziņu portālā profesionāļiem www.TurismaBizness.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dome Hotel
,


Novatours
,


Grand Palace Hotel
,


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.534024sec.