Ziemassvētku intervija ar Ingu Aulmani, Ventspils TIC vadītāja v.i.

Ziemassvētku intervija ar Ingu Aulmani, Ventspils TIC vadītāja v.i.

Aulmane

Baltijas tūrisma mediju grupa BalticTravelnews.com aicināja Ingu Aulmani, Ventspils Tūrisma informācijas centra vadītāja v.i. uz Ziemassvētku interviju tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv lasītājiem.

Nosauciet Jūsu trīs svarīgākos pasākumus 2012.gadā, kuri Latvijas ceļotājiem būtu jāievēro un jāapmeklē?

Inga Aulmane:

Ventspilī es ieteiktu 30.jūnijā nepalaist garām starptautisko mākslas un mecenātisma projektu „Cow parāde 2012” jeb Govju parāde. Aizsākusies Cīrihē, šī akcija izplatījusies visā pasaulē. Latvijā populāras personības pirms 10 gadiem pārvērta par mākslas darbiem 26 dabiska lieluma stikla šķiedras gotiņas un izstādīja Ventspils ielās. Lielākā daļa - pārdotas labdarības izsolē, bet pilsētā šobrīd var apskatīt 6. Šogad - 10.parādes gadskārtā tā atkal priecēs ventspilniekus un ceļotājus, vienlaikus ļaujot baudīt arī Ziedu dienas pasākumus. 14. jūlijā noteikti jābauda krāšņie Jūras svētki, bet 3.-5.augustam nozīmīgākais pasākums - Pilsētas svētki ar Baltijas Ziedu paklāju festivāls, kas notiks jau divpadsmito reizi. Tajā piedalīsies ne tikai Latvijas floristi un ziedu mīļotāji, bet arī dalībnieki no ārvalstīm.

ventspils

Vai tiek plānoti jauni tūrisma produkti, jaunas ēstuves, jaunas naktsmītnes vai citas tūrisma atrakcijas 2012.gadā?

Inga Aulmane:

Ventspils nauda – venti un Ventspils virtuālā vēstniecība www.visitventspils.com

Pēdējo 10 gadu laikā Ventspils kļuvusi par vienu no krāšņākajām un tūristiem draudzīgākajām pilsētām. Tai ir savs karogs, sava valoda un pat sava laika zona. Nu Ventspils radījusi arī savu naudu – ventus un 103 valstīs atvērusi virtuālo vēstniecību www.visitventspils.com, kur iespējams sazināties 7 valodās. Ventspils ventus var pelnīt un krāt, veicot dažādas aktivitātes Ventspils virtuālajā vēstniecībā. Nopelnītos virtuālos ventus pret taustāmu Ventspils naudu, var apmainīt Tūrisma informācijas centrā, kur iespējams arī saņemt informāciju par ventu izmantošanas iespējām.

Norēķinoties ar ventiem, tiek piešķirtas ievērojamas atlaides dažādās Ventspils atpūtas, apskates un izklaides vietās. 100 ventu atbilst 1 latam, pieejami pieci dažādi nomināli – 5, 10, 20, 50 un 100 ventu naudas zīmes.

ventspils

Kā Jūs plānojat sagaidīt Jauno gadu?

Inga Aulmane:

Jauno gadu sagaidīšu ar draugiem un ģimeni Ventspilī. Mani joprojām sajūsmina ideja atzīmēt Jauno gadu arī pēc Ventspils laika - plkst. 00:33:44, kad Lielajā laukumā krāšņā salūta laikā var sastapt teju visus paziņas.

Nobeigumam NOVĒLĒJUMS LASĪTĀJIEM Ziemassvētkos un Jaunajā gadā:

Inga Aulmane: Ir tāds teiciens – ja tev ir divi klaipi maizes, tad iemaini vienu pret ziediem, jo maize baro miesu, bet ziedi – dvēseli. Neaizmirsīsim dvēseli!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38271117sec.