Iepazīsti skaistumkopšanas procedūras – dermoabrāzija

Iepazīsti skaistumkopšanas procedūras – dermoabrāzija

Sejas āda un tās stāvoklis ir pirmais, kas signalizē par apkārtējās vides un stresa ietekmi uz mūsu veselību. Taču plašajā kosmētikas un salonu pakalpojumu klāstā ir tik daudz jaunu piedāvājumu, ka bieži vien rodas problēmas saprast un izvēlēties piemērotāko.Viens no kosmetoloģijas jaunākajiem atklājumiem ir dermoabrāzija. Par to, kas slēpjas zem šī svešvārda un kam tā paredzēta, konsultē salona Aqua Villa SPA kosmētiķe Jeļena Dubovica.


Travelnews.lv: Kas ir dermoabrāzija, kāds no tās ieguvums?

Jeļena Dubovica: Dermoabrāzija ir viena no visefektīvākajām procedūrām, kuru pielietojot, ar mikrokristāliem un dimanta uzgaļiem tiek noslīpēta ādas virskārta, atmirušās šūnas. Izlīdzinās āda, sīkās grumbiņas, mazas rētiņas, pigmenta plankumi, samazinās poras. Āda kļūst tīrāka, mirdzošāka, kompaktāka, izteikti gludāka.

Pats galvenais – šis process veicina būtisku audu, ādas reģenerāciju, aktīvāku kolagēna un elastīna izstrādi, ādas elpošanu, skābekļa piekļuvi, dziļāku kosmētikas absorbciju. Ar papildus dimanta galviņas pielietošanu ir iespējams veikt korekciju pat visjūtīgākajā acu zonā, izslīpēt dziļākas grumbiņas. Tā ir piemērota arī kuperozām (plīsuši asinsvadi) ādām.

Travelnews.lv: Cik bieži un kad dermoabrāzija būtu jāveic?

Jeļena Dubovica: Procedūra ir ieteicama kā vienreizēja estētiskā ādas korekcija vienreiz mēnesī vai problemātiskos gadījumos, lai koriģētu konkrētas problēmas ar kursveida apmeklējumu vienreiz nedēļā no vidēji 6 līdz 10 procedūrām.

Travelnews.lv: Vai viss beidzas kosmetologa kabinetā vai process jāturpina arī mājās?

Jeļena Dubovica: Papildus mājas apstākļos jālieto atbilstoši Jūsu ādai indicēta kosmētika vislabāk pēc profesionāla kosmetologa ieteikuma.

Travelnews.lv: Kā ar rīcību pēc procedūras? Jāievēro kādi konkrēti noteikumi?

Jeļena Dubovica: Pēc procedūras 3-4 dienas nedrīkst izmantot spirtu, skābes saturošus produktus, apmeklēt saunu, solāriju, sauļoties saulē, peldēties un nodarboties ar aktīvu sportu, jo āda vēl ir jutīga un ātri reaģē uz karstu ūdeni, sviedriem, putekļiem, saules stariem. Lai saglabātu lieliskos rezultātus, vienmēr vēlams ieklausīties padomos par ādas kopšanu un aizsardzību.

Travelnews.lv: Cik izmaksā procedūra Aqua Villa Spa?

Jeļena Dubovica: Vienas procedūras izmaksas svārstās atkarībā no aptvertās zonas – vai tiek pievienots arī kakls un dekoltē zona, kā arī izvēlētās maskas procedūras beigās. Līdz ar to cenas svārstās robežā no 30 Ls līdz par 1h ilgu procedūru tikai sejai līdz 42 Ls par stundu un 25 minūtēm, pievienojot kaklu un dekoltē zonu.


Vairāk informācijas par Aqua Villa Spa piedāvājumu www.aquavillaspa.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dome Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45700383sec.