Pārsteidziet viens otru, Garra Rufa Spa piedāvā baudīt Zivju SPA divatā

Pārsteidziet viens otru, Garra Rufa Spa piedāvā baudīt Zivju SPA divatā

Tuvojas Valentīndiena... Pāri noteikti meklēs veidus, kā pārsteigt viens otru. Garra Rufa SPA piedāvā zivju SPA procedūras, kas noteikti būtu īpašs veids, kā pavadīt laiku kopā. Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicināja Garra Rufa SPA vadītāju Evitu Nihnidoviču uz sarunu, lai informētu par Zivju SPA piedāvājām procedūrām tieši pāriem.

Kuras no Zivju Spa procedūrām ir piemērotas tieši pāriem? Pastāstiet par tām!

Evita Nihnidoviča: Mūsu salons piedāvā īpašo Garra Rufa zivtiņu SPA procedūras – zivtiņu pedikīru un pilna ķermeņa zivtiņu vannas. Abas šīs procedūras pāris var baudīt kopā. Garra Rufa SPA procedūras ir unikāla iespēja tiem, kuri vēlas pamēģināt ko jaunu un absolūti dabīgu un ekoloģisku SPA industrijā - bez krēmiem un skrubjiem iegūt zīdainu, skaistu un veselīgu ādu. Mazās zivtiņas ne vien veic pīlingu un mikromasāžu, bet garantēti dāvā lielisku garastāvokli. Tā ir pasaulē jaunākā un pieprasītākā metode veselības uzlabošanā un skaistumkopšanā, tā ir procedūra tiem, kuri zina savu vērtību un novērtē to, ko pati daba mums dod. Procedūra ir droša arī maziem bērniņiem un topošajām māmiņām, tāpēc mūsu salonu var apmeklēt visa ģimene kopā.

Pastāstiet par eksotisko zivtiņu skūpstu vannu! Kā notiek šī procedūra un kādu efektu iegūst kājas pēc SPA apmeklējuma?

Evita Nihnidoviča: Pirms vairākiem gadiem es pati nobaudīju Garra Rufa zivtiņu vannu, un pateicoties pozitīvo emociju spēkam, izveidoju pirmo salonu Latvijā, kas piedāvā šo neparasto un eksotisko procedūru. Pilna ķermeņa procedūra notiek vannā ar 34 - 36 grādu siltu ūdeni. Ūdens čalas nomierinās pēc ikdienas stresa, patīkamas vibrācijas stimulēs jūtīgos punktus uz kājām, rokām un visu ķermeni, ko var salīdzināt ar Ķīniešu medicīnas brīnumu – akupunktūru, kas palīdz regulēt nervu sistēmu, atslābina ķermeni un atbrīvot ikdienas spriedzi. Mūzika, sveces un lielā tējas krūze ir procedūras neatņemama sastāvdaļa. Procedūras laikā āda kļūst tīra, gluda un absolūti brīva, gatava uzelpot, samazināsies novecošanās pazīmēs, āda atgūs veselīgu spīdumu un vingrumu. Pilna ķermeņa vannas varam piedāvāt vienlaicīgi divām personām. Baudiet to kopā ar savu mīļoto un pavadiet laiku romantiskā gaisotnē tērzējot par skaistiem mirkļiem. Zivju pedikīra procedūras laikā iegremdējat savas kājas speciāli izveidotā akvārijā ar 32 - 33 grādu siltu ūdeni. Vienā kāju rezervuārā ir aptuveni 400 - 500 Garra Rufa zivtiņas. Sākumā liekas, ka procedūra būs kutinoša, tomēr āda ātri pierod pie zivtiņu maigās skrubināšanas. Jauka un patīkama atmosfēra ļaus Jums atbrīvoties un baudīt austrumu eksotisko procedūru. Pēc procedūras jūtama neparasta viegluma sajūta, atbrīvošanās  un mierīgs prāts. Mikromasāža veicina ādas vispārējā asins cirkulāciju, paātrinās ādas pašatjaunošanās funkcijas, tā kļūst elastīgāka un gludāka. Zivju pedikīru mūsu salonā varam piedāvāt vienlaicīgi 8 cilvēkiem – nāciet ar draugiem un ģimeni, un baudiet procedūru kopā.

Vai vīrieši labprāt nāk līdzi savām draudzenēm, lai baudītu Zivju SPA? Vai tomēr vīrieši ir īpaši jāpierunā un jāiedrošina?

Evita Nihnidoviča: Vīrieši patiešām labprāt nāk līdzi savām draudzenēm un bauda šo procedūru kopā. Mūsu salona klientu lokā ir arī vīrieši, kuri šo procedūru apmeklē vieni paši – tas viņiem palīdz atslēgties no ārpasaules steigas un uzlabot darba spējas, jo kā jau minēju, mazās zivtiņas ir lieliskas masieres. Pašai baudot Garra Rufa zivtiņu pedikīru, visvairāk man patīk sajūta, kad mans prāts sāk atslēgties, ķermeni pārņem neparasts vieglums un liekas, ka tūlīt aizlidošu. Ja cilvēks ļaujas, tad procedūra var sniegt patiešām neparastas sajūtas, jo Garra Rufa zivtiņu mikromasāžai nav alternatīvu.

Ja vīrietis vēlas iepriecināt savu draudzeni... Ko ieteiktu no Garra Ruffa SPA piedāvājuma, lai sieviete justos lutināta un pārsteigta?

Evita Nihnidoviča: Visi mūsu klienti ir sajūsmā par Garra Rufa zivtiņu procedūrām un daudzi, nobaudījuši procedūru vienreiz, iegādājas abonementu un kļūst par mūsu salona pastāvīgajiem apmeklētājiem. Ja vīrietis zina, ka viņa draudzene ir bijusi uz zivtiņu SPA procedūru, tad saņemot abonementu uz kādu no neparastajām procedūrām, viņa jutīsies ļoti lutināta. Ja vīrieša draudzene vēl nav baudījusi Garra Rufa zivtiņu skūpstus, tad iesaku vīrietim šo procedūru apmeklēt kopā ar draudzeni – tās būs jaunas emocijas, neparasts piedzīvojums un kopīga veselīga atpūta.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.psoriasis.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


1st-studio.com
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Jūrmalas TIC
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.3982811sec.