KEL Travel direktors priekšroku dotu viesmīlīgai atpūtai Gruzijā nevis luksus atpūtai Francijā

KEL Travel direktors priekšroku dotu viesmīlīgai atpūtai Gruzijā nevis luksus atpūtai Francijā

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv turpina aizsākto rakstu sēriju "5 jautājumi par ceļošanu". Šajā reizē uz sarunu aicinājām ceļojumu aģentūras KEL Travel direktoru Edgaru Plešu, kas ir gan aizrautīgs ceļotājs, gan velo braucējs.

Apmeklētās valstis

Igaunija, Lietuva, Krievija, Polija, Zviedrija, Vācija, Austrija, Luksemburga, Francija, Slovākija, Anglija, Skotija, Turcija, Indija.

Kāpēc ceļo

Ceļoju, jo tas rada brīvības, miera un neatkarības sajūtu. Tā ir kustība un piedzīvojums. Pēc iespējas biežāk ceļoju, ja atļauj finanses un laiks. Skatoties bērnībā, pusaudžu gados National Geagraphic TV kanālu un lasot daudz materiālus par ģeogrāfiju, zināju jau tad, ka dzīvē ceļot, tā ir neizmirstama pieredze, iepazīstot arī citas kultūras.

Iemīļotākais transportlīdzeklis

Visātrākais transportlīdzeklis, lai aizbrauktu uz kādu tālāku vietu ir lidmašīna - ērts, ātrs. Tā kā pašam patīk aktīvā atpūta, tad ceļojuma laikā izvēlos daudz staigāt, nevis braukāt ar taxi, autobusiem (pa pilsētu). Ja ir iespēja, tad noteikti mēģinu arī izmantot velosipēdu īres iespēju.

Viesmīlība Gruzijā vai luksus atpūta Francijā

Ja liktu izvēlēties uz kurieni doties, tad man pie sirds vairāk iet Gruzija. Šobrīd vēl pats tur neesmu bijis, bet informācijas avoti saka, ka Gruzija ir lieliska ar savu vienkāršumu. Vienkāršums un viesmīlība ņem priekšroku luksusa atpūtai Francijā, kaut arī no tās neatteiktos.

Novēlējums Travelnews.lv lasītājiem, lai katrs ceļojums būtu iespaidiem bagāts

Cilvēkiem ir jāceļo, lai paplašinātu savu pieredzi, iepazītu jaunas kultūras un paplašinātu skatījumu uz dzīvi. Nav obligāti doties uz Indiju vai Kubu, ir vērts aizbraukt arī uz kaimiņvalstīm un ieraudzīt skaisto šeit pat Latvijā. Ja nav zināšanu, tad ir vērts aptaujāties pie tūrisma konsultantiem un ekspertiem. Pats vienmēr iesaku cilvēkiem interesantas vietas, ja nav ideju pašiem. Tas neko nemaksā.

Vairāk informācijas par Edgara vadīto KEL Travel lasiet interneta vietnē www.keltravel.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18446112sec.