Intervija: Parunāsim par kāzām Mežotnes pilī...

Intervija: Parunāsim par kāzām Mežotnes pilī...

Mežotnes pils noteikti saucama par vienu no skaistākajām vietām, kur pavadīt vienu no neaizmirstamākajām dzīves dienām. Travelnews.lv aicina uz sarunu Mežotnes pils pārdošanas un mārketinga daļas vadītāju Ilzi Djačuku, lai vairāk uzzinātu par kāzu rīkošanas iespējām pilī.

12. oktobrī tika aizvadīta Mežotnes pils Atvērto durvju diena ar kāzu tematiku. Kā tā tika pavadīta?

Ilze Djačuka: 12. oktobris bija skaista rudens diena, pili apmeklēja aptuveni 450 viesi. Apmeklētājus kā ierasts interesēja Mežotnes pils pilnais piedāvājums kāzām un svinībām. Šajā dienā notika arī divi semināri par kāzu plānošanu un budžeta izstrādāšanu, ko vadīja Dace Miezīte no kāzu aģentūras "Mīlestība".

Šī neparasti garā vasara noteikti bijusi bagāta ar kāzu pasākumiem. Sakiet, kādas ir raksturīgākās klientu vēlmes, atzīmējot kāzas pilī?

Ilze Djačuka: Šī vasara tiešām ir bijusi piesātināta ar dažādiem pasākumiem. Vairākumam pāru vēlmes attiecībā uz kāzām ir līdzīgas. Tomēr pāru, kuri uzticējuši savas kāzas organizēt kāzu aģentūrām, vēlmes atšķiras. To atšķirība  ir dekorācijās, scenārijā, kāzu auto izvēlē. Esam novērojuši modes tendenci uz laulību ceremoniju vietām un uz ziedu dekorācijām. Ceremonijas vietu daļa pāru izvēlas mūsu parkā - pie upes, zem ozola. Ceremonijas vairs nav piesātinātas ar lielām ziedu dekorācijām, tās pārsvarā ir vienkāršas un dabiskas. Arī ziedu dekorācijās novērojam jaunas tendences, pāri izvēlas sezonālos ziedus, mazāk rozes un citus tradicionālos kāzu ziedus.

Kā noris kāzu organizēšana? Ja klientiem ir vēlme, vai Mežotnes pils palīdz noorganizēt visu svētkiem nepieciešamo, sākot no telpu dekorēšanas un līdz pat ēdināšanai un mūziķu izvēlei?

Ilze Djačuka: Kāzu organizēšanā palīdzam no paša sākuma posma līdz beigu posmam. Mēs piedāvājam pilnu servisu, sākot no pils dekorēšanas, ēdināšanas iespējām un līdz pat mūziķu un vakara vadītāju izvēlei. Sevi vienmēr esam pozicionējuši ne tikai kā vietu kāzu svinībām, bet arī kā palīgu padomiem, ierosinājumiem, ieteikumiem.  

Vai klienti ir minējuši, kādēļ par savu kāzu svinību vietu izvēlas tieši Mežotnes pili?

Ilze Djačuka: Mežotnes pils ir atpazīstama kā viena skaistākajām pilīm Latvijā. Mūsu priekšrocība ir skaista vieta, sakopta apkārtne un vide. Esam tikai 70 kilometru attālumā no Rīgas, ar sakārtotu infrastruktūru nokļūšanai līdz mums. Piedāvājam greznas zāles svinībām, elegantus viesnīcas numuriņus palikšanai pa nakti. Kāziniekiem piedāvājam arī otrās dienas aktivitātes – grill pasākumu parkā pie upes vai došanos uz Rundāles pili pārejot pāri tiltiņam.

Vai laulātie arī pēc kāzām atgriežas Mežotnes pilī un ļaujas romantiskām atmiņām par piedzīvoto savā kāzu dienā?

Ilze Djačuka: Jā, jaunlaulātie atgriežas pie mums savās kāzu jubilejās. Parasti izvēlas mūsu Romantiskos piedāvājumus, ar kuriem iepazīstas mūsu mājas lapā vai sociālajos tīklos.

Novēlējums tiem pāriem, kuri šajā vasarā vai kādā citā laikā kāzu dienu aizvadījuši Mežotnes pilī!

Ilze Djačuka: Paldies visiem jaukajiem pāriem, kas savas kāzas ir uzticējuši mums organizēt. Par katru pāri mums ir liels gandarījums un prieks, katrs pāris mums ir īpašs. Paldies jums! Šobrīd gaidām jaunu sezonu un jaunos pārus.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.mezotnespils.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.86993694sec.