Futbola trenera ceļošanas pieredze: Tikai Latvijā pārbauda robežas

Kopš augusta Čehijas futbola klubā “Taborsko” par galveno treneri strādā Sergejs Golubevs no Ozolniekiem. Pirms dažām dienā viņš kopā ar diviem spēlētājiem ar automašīnu atgriezās no Čehijas Latvijā.

Treneris pa ceļam novēroja, ka uz citu valstu robežām, kas tika šķērstas brauciena laikā, kontroles praktiski nav. Jā, ir ierobežojumi, kas jāievēro, taču neviens nepārbauda, no cik mājsaimniecībām vienā auto brauc cilvēki, vai viņi ir vakcinējušies, vai viņiem ir negatīvs Covid-19 tests. Robežas ēka starp Poliju un Lietuvu pat esot nojaukta.

Tikai iebraucot Latvijā ceļotāji no Čehijas kļuvuši likumsargiem interesanti – pārbaudīti dokumenti, vai aizpildīts Covidpass.lv. “Kā es smejoties saku, tikai Latvija negaida savus varoņus mājās,” sarunā ar Travelnews.lv pasmējās Sergejs Golubevs.

Viņam kā profesionāla sporta pārstāvim gan ceļošana nesagādā raizes kā citiem cilvēkiem, jo ir darba līgums, un profesionālais sports šobrīd ir mazliet labākās pozīcijās. Regulāri tiek taisīti Covid-19 testi. Sergejs Golubevs gan neslēpa, ka lielākā daļa no viņa vadītās komandas futbolistiem jau slimību pārdzīvojuši, taču visiem tā aizritējusi vieglā formā.

Runājot par dzīvi Čehijā, treneris norādīja, ka arī tur pastāv ierobežojumi. Čehiem ir grūtāk cīnīties ar tiem, jo pastāv ļoti liels kults ēst ārpus mājas. Ar ierobežojumu sākšanos cilvēki pa divi pulcējās pie restorāniem – vienā rokā alus kauss, otrā desiņa. Skats esot bijis gaužām nožēlojams – ņirgāšanās par cilvēkiem, uzskata Sergejs Golubevs.

Tai pat laikā Čehijā viens skandāls seko citam, jo politiķi paši diezgan klaji pārkāpj ierobežojumus, pusdienojos slēgtos restorānos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16082692sec.