Travelnews.lv strādā Kanāriju salās Nr.7: Izsmalcinātas atpūtas iecienītajā kūrortā Meloneras

Pēc četrām nodzīvotām dienām pasakaini skaistajā, bet klusajā Puerto de Mogan kārta ir pienākusi krietni dzīvelīgākai vietai – Meloneras. Tieši šeit ir virkne ļoti labu viesnīcu, un Travelnews.lv ir iespēja izbaudīt dažas dienas vidē, kuru parasti izvēlas turīgi un kvalitatīvu atpūtu cienoši cilvēki. Bet, kā jau iepriekš minēju, šobrīd pat ļoti labas viesnīcas piedāvā tik patīkamas cenas, ka ir prieks izbaudīt šī ekstras.

Meloneras atrodas pašos Grankanārijas dienvidos. No jautrās Playa del Ingles šķir vien kāpas – Las Dunes, kas viennozīmīgi ir ja ne lielākās, tad vismaz vienas no lielākajām Eiropā. Līdz kāpu viducim, kur mitinās nūdisti, šoreiz gan neaizgāju, jo dienas vidū pēkšņi savilkās tumši mākoņi un noslēpa saulīti. Tas gan bija prieks sērferiem, kuri metās ķert viļņus. Man vēl šo māku nav. Tādēļ šoreiz mazliet pastaigāju pa promenādi un palūkojos, kādi cilvēki ir šeit.

Jāteic uzreiz – cilvēku ir krietni vairāk, nekā Puerto de Mogan, lai gan vietumis redzami gan slēgti restorāni, gan slēgtas viesnīcas, taču to īpatsvars ir krietni mazāks, nekā iepriekšējā mitināšanās vietā. Daudz lielāka arī valodu bagātība – bieži var dzirdēt vācu un itāļu valodas. Šķiet, cilvēki no daudzām valstīm ir atbraukuši šurp “pārziemot” daudz jaukākos klimatiskajos apstākļos un bez baisas cietslēdzes.

Pēc pastaigas mākoņi bija izklīduši, un tvēru laimes mirkļus viesnīcas “Riu Gran Canaria” teritorijā pie viena no baseiniem. Un tas es sajutu, kas ir īsta laime – kad saule silda ķermeni, liegs vējiņš pieskaras ādai, to atvēsinot, bet fonā skan okeāna viļņu šalkoņa un tālumā dzirdama latīņu mūzika… Šo mirkli gribēšu saglabāt savās atmiņās uz ilgu laiku!

Raksts tapis sadarbībā ar www.flytocanarias.com un www.grancanaria.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50836897sec.