Marta Mackeviča: Ar «TEZ TOUR Latvia» uz Šarm el Šeihu – saulaina izbēgšana no pulcēšanās ierobežojumiem

Marta Mackeviča, Travelnews.lv redakcijas uzdevumā: Ja tumšākie gada mēneši un pulcēšanās ierobežojumi nogurdina, noteikti ir vērts padomāt par ceļojumu uz kādu siltāku vietu. Turklāt, lielai daļai nebūs nepieciešams pat atvaļinājums, jo attālinātā darba prakse parādījusi, ka virknē profesiju iespējams strādāt no jebkuras vietas pasaulē, kāpēc, lai šī vieta nebūtu Šarm el Šeiha? TEZ TOUR Latvia organizētais brauciens un uzturēšanās viesnīcā “Rixos Sharm El Sheikh Adult Friendly” bija pārdomāts, drošs un sniedza saules un enerģijas devu vairākiem mēnešiem uz priekšu.

Paaugstinātās ērtības transfērs
Lidojums ar Latvijas nacionālo lidsabiedrību airBaltic bija ļoti patīkams. Lai gan lidojuma laiks bija 4,5 stundas, tas nebija nogurdinoši. Viss noritēja precīzi pēc plāna. Lidojuma laikā pasažieri un personāls ir maskās, kuras atļauts noņemt vien baudot maltīti vai dzērienus. Dodoties virzienā uz Šarm el Šeihu novērojām, ka lidmašīnā tika uzturēta ļoti spirgta gaisa temperatūra – iespējams, lai mazinātu vīrusa riskus vai arī lai pasažieri patiesi spētu novērtēt galamērķa sauli un +28C siltumu. Ņemot vērā vīrusa izplatību, ieteicams izmantot ''Premium Economy Class'' iespējas, kas lidostā ļauj reģistrēties atsevišķā rindā (tas derēs arī tiem, kuriem patīk ilgāk pagulēt), savukārt, jau galamērķī ieteicams izmantot TEZ TOUR piedāvāto VIP transfēru. Pandēmijas laikā tas nav stāsts par ekskluzivitāti, bet gan papildus drošību, ļaujot izvairīties no garajām rindām lidostas kontroles zonās vai braukšanas autobusā, kas pilns ar citiem pasažieriem. Paaugstinātās ērtības transfērs ļaus tikt galā ar visām procedūrām lidostā vien pāris desmitu minūšu laikā, bet uz viesnīcu būs iespējams doties atsevišķā mikroautobusā.

Divas viesnīcas par vienas cenu
Viesnīca “Rixos Sharm El Sheikh Adult Friendly” no ierašanās līdz izrakstīšanās brīdim pilnībā atbilst visiem priekšstatiem un gaidām, kas rodas, dodoties uz piecu zvaigžņu viesnīcu. Gan viesnīcas, gan TEZ TOUR personāls runā gan angļu, gan krievu valodā (ik pa laikam atrodas arī kāds, kurš runā vāciski), tāpēc par saziņas barjeru nav jāraizējas. Plašāk par viesnīcas piedāvājumu pastāstīsim kādā no nākamajām publikācijām, bet, kopumā jāizceļ vairākas lietas – sev tīkamus laika pavadīšanas veidus atradīs gan miera un klusuma tīkotāji (kā jau vēsta nosaukums, viesnīcā neuzturas viesi ar bērniem), gan aktīvās atpūtas cienītāji, gan naktsdzīves meklētāji. Vēl īpaši vērts piezīmēt, ka, apmetoties “Rixos Sharm El Sheikh Adult Friendly” iespējams uzturēties arī pavisam netālu esošajā “Rixos Premium Seagate” un otrādi. Kājām attālums no vienas viesnīcas līdz otrai ir 15 minūtes, bet tiem, kuriem nepatīk pastaigas, tiek piedāvāta iespēja izmantot nelielus, atvērta stila autobusiņus. Latvieši nereti mēdz jokot, ka zāle kaimiņu sētā vienmēr ir zaļāka un sieva – smukāka, tāpēc šī ir lieliska iespēja doties ciemos un pārliecināties, vai brokastis kaimiņu viesnīcā ir tikpat sātīgas, baseins – tikpat dziļš un vakara diskotēkas – tikpat jautras?

Brīvā laika pavadīšana – no gulēšanas pie baseina līdz aktīvai atpūtai
Atpūtas laikā, viesnīcas viesiem, protams, tiek piedāvāta arī virkne dažādu laika pavadīšanas iespēju par papildu maksu. Uzzināt par atpūtas iespējām var gan pie TEZ TOUR pārstāvja, gan atpūtas organizēšanas kompāniju pārstāvjiem, kas satiekami visā viesnīcas teritorijā. Atšķirība tikai tā, ka pirmajā gadījumā izmaksas būs draudzīgākas, vismaz tiem visiem, kuru braucienu organizē TEZ TOUR. Izklaides iespējas ir visdažādākās – niršana, izjādes ar kamieli, izbrauciens tuksnesī ar kvadraciklu u.tml. Šoreiz izvēle krita par labu kvadracikliem un pēcpusdiena tuksnesī ļāva vēlreiz novērtēt, cik patīkami tīra, sakopta un skaista ir viesnīcas teritorija un piekraste. Īsumā aprakstot izbraucienu jāsaka, ka asu izjūtu cienītāji būs vīlušies, jo jābrauc kolonnā, ļoti ierobežotā ātrumā, strikti noteiktā maršrutā. Brauciena laikā ir divas pauzes – vienas pauzes laikā ir iespējams pārbaudīt, kā tuksneša kalnos atbalsojas saucieni un, pateicoties beduīnu bērniem, atbrīvoties no liekajiem dolāriem, bet otras pauzes laikā – drosmīgākie var baudīt tēju beduīnu apmetnē. Ja kāds ir redzējis filmu “The Hills Have Eyes” jeb “Pakalniem ir acis”, brauciens tuksnesī noteikti atsauks atmiņā daudzus kadrus no tās.

Organizatoriskā puse – bez aizķeršanās
Nedēļu pavadot skaistā un sakoptā viesnīcā, krass kontrasts būs Šarm el Šeihas lidosta, kas ir ļoti netīra, turklāt, smēķētāju stūrītis nekādi nav nodalīts no kopējās telpas, tāpēc arī gaiss ir nepatīkams, tomēr jau pieminētais VIP transfērs paredz, ka TEZ TOUR pārstāvis dara visu iespējamo, lai lidostā pavadītais laiks būtu maksimāli īss. Ceļojums viennozīmīgi rada caur un caur patīkamas emocijas. Kopumā jāsaka, ka visa brauciena laikā – no iekāpšanas lidmašīnā Rīgā līdz brīdim, kad iesauļojušies un atpūtušies ceļotāji atkal atgriežas Latvijas galvaspilsētā – no organizatoriskās puses viss norit bez būtiskas aizķeršanās. Neērtības, kas jāpacieš drošības apstākļu dēl, piemēram, maskas vai kārtīga bagāžas pārbaude Ēģiptes lidostā, ir samērīgas, jo visi taču vēlamies ceļot droši.

17 fotogalerijas ar 610 bildēm:




KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41545892sec.