Marta Mackeviča: Tenerifes viesnīca «Landmar Costa los Gigantes» – lieliska vieta mazajiem ceļotājiem

Marta Mackeviča, Travelnews.lv redakcijas uzdevumā un sadarbībā ar tūroperatoru «Tez Tour Latvia»:

Travelnews.lv redakcija šoruden viesojas Tenerifē, Spānijā, apmeklējot dažādas viesnīcas un daloties savos novērojumos par katru. Ceļojums iesākas viesnīcā “Landmar Costa los Gigantes”, kas lepojas ar četrām zvaigznītēm. Pirmie novērojumi liecina, ka šī vieta ir ļoti piemērota ģimenēm ar maziem bērniem, par to liecina arī apmeklētāju skaits – absolūti lielākā daļa ir vecāki ar mazākiem vai nedaudz vecākiem bērniem. Un tas nav brīnums, jo šķiet, ka viesnīca uz to arī orientējas – gan izklaides, gan ēdināšanas piedāvājumā.

“Landmar Costa los Gigantes” noteikti nebūs vieta, kur izbaudīt klusu un mierpilnu atpūtu, lasīt biezu romānu vai meditēt pie baseina absolūtā klusumā. Jau no agra rīta dzirdamas priecīgas bērnu balsis un tās var dzirdēt visas dienas garumā. Bērnu rotaļu laukums, apsildāmie baseini, dažādas spēles, piemēram, gaisa hokejs u.tml. iekštelpās, animatori un dažādas izklaides visas dienas garumā, kas domātas tieši mazākajiem visiem.

Īpaši piedomāts arī par mazo viesu garšas kārpiņām – bārā pie baseina alkoholisko kokteiļu izvēle nav tik liela, kā krāsaino ledus dzērienu ar visām iespējamām garšām, plašā izvēlē arī sulas un jogurti. Arī viesnīcas restorānā var just, ka šeit orientējas uz ģimenēm ar bērniem – sarežģītu un garšvielām bagātu vai pikantu ēdienu tikpat kā nav, tā vietā ir gana liela izvēle ar ēdieniem, kam priekšroku dod mazākie viesi – makaroni ar dažādām mērcēm, kartupeļi, desiņas, zivju pirkstiņi, augļi, saldumi, saldējums, pankūkas un neierobežots daudzums šokolādes mērces. Kā liecina Travelnews.lv redakcijas novērojumi – tā ļoti uzrunā gados jaunāko auditoriju.

Ja bērniem apnīk rotaļas pie baseina, ir iespējams doties gan uz ūdens atrakciju parku (neliels, bet pietiekami interesants, īpaši mazākajiem) vai arī uz šķēršļu joslu, kas ir ļoti līdzīga pašmāju parkam “Tarzāns”, tikai mazākā versijā. Arī šī vieta mazo apmeklētāju vidū ir ļoti iecienīta un bērni ir gatavi rāpties trasē arī dienas vidū, kad lielākā daļa pieaugušo vēlas tikai slēpties zem saulessargiem.

Ar viesnīcas interjers un numuru iekārtojums ir piemērots ģimenēm ar maziem bērniem. Nav dārgu dekoru vai mazu detaļu, tāpēc vecākiem nav jāraizējas, ka bērni kaut ko sabojās, salauzīs vai savainosies. Numuros valda kārtība, tīrība un izteikts minimālisms, ja runājam par interjeru. Sienas nav greznotas ar ekstravagantām tapetēm, tāpēc nav jāuztraucas, ja bērniem sakārosies pazīmēt. Arī pieejamo TV kanālu vidū ir gana daudz multfilmu kanālu dažādās valodās.

“Landmar Costa los Gigantes” pavisam noteikti ir vieta, kur doties ģimenes atvaļinājumā. Novērojumi liecina, ka ģimenes šeit atbraukušas ar dažādu vecumu bērniem, sākot no pavisam maziem, kuriem arī baseina ūdens peļķes nav šķērslis rāpošanai, līdz pusaudžiem, kuriem šeit tiek rīkotas dažādas sporta sacensības, ir iespēja uzspēlēt novusu, galda tenisu un citas spēles.
Zinot, cik aktīvi Latvijā plosās iesnu, klepus u.tml. saslimšanu sezona, īpaši bērnudārznieku vidū, jāsaka, ka pāris dienas saulītē, vitamīnu baudīšana (augļu formātā) un D vitamīns mazajiem noteikti nenāks par sliktu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43032408sec.