TOP 5 lietderīgas dāvanas, kuras atvest no Ēģiptes

Pēc nedēļas, kas, sadarbībā ar tūroperatoru “Coral Travel” pavadīta Ēģiptes kūrortā Hurgadā, skatījums uz suvenīriem, kas vedami mājās tuviniekiem, ir mainījies radikāli! Protams, pateicoties zinošajām kolēģēm, kuru pieredze Ēģiptes lietās, ir neatsverama!

1. Matu maskas “Vatika”

O, jā, tas tiešām ir kaut kas! It sevišķi tiem cilvēkiem, kuri pēc Covid-19 pārslimošanas vai vakcīnām cieš no matu izkrišanas, tā būs vislabākā dāvana! Masku veidi ir daudz un dažādi,bet gana efektīvi. Kā pārliecinājāmies arī mēs, esot uz vietas Hurgadā, pēc tās lietošanas mati jūtas pateicīgi jau pēc pirmās lietošanas reizes. Matu maskas nopērkamas gan veikaliņos, gan aptiekās, un maksā 250 gramu no diviem eiro, bet kilograma iepakojums – 6 eiro. Ja prasa dārgāk, noteikti kaulējieties!

2. Masāžas eļļas

Nedaudz raudzījos ar skepsi, bet nevaru nepaslavēt eļļas, kas nopērkamas gan veikaliņos, gan aptiekās. Piemēram, lavandas eļļa burtiski izglāba no odu kodumiem – nieze pārgāja acu mirklī, un neizveidojās arī nepatīkama paskata izsitumi. Savukārt kokosriekstu eļļa palīdzēja iegūt skaistu, līdzenu iedegumu, bet āda ne mirkli nekļuva sausa no saules stariem. Cena – sakot no sešiem eiro par mazu 200 gramu pudelīti

3. Tējas

Karkade, beduīnu tēja un vel virkne dažādu dabas velšu! Ja mājiniekiem garšo tēja, un ir vēlme uzlabot veselību, tad Ēģipte ir teju vai paradīze! Cenas gan ir dažādas, bet visi mājinieki priecīgi!

4. Ādas izstrādājumi

Labi pakaulējoties smuku ādas somiņu var iegādāties par desmit eiro, līdzvērtīgi arī maku vai jostu. Jāvērš gan uzmanība, lai nebūtu “feiko” uzrakstu, liekot maldinoši domāt, ka ražotājs ir kāds pasaules klases brends – nope, nekā tamlīdzīga! Bet āda ir kvalitatīva.

5. Saldumi

Dateles, austrumu saldumi, halva... Jā, tas viss ir pieejams Ēģiptē, un gana garšīgi. Īpaši iepriecināsiet tos mājiniekus, kuriem garšo saldumi!

Protams, Ēģiptē var nopirkt arī magnētiņus, krūzītes, dažādas rotas un citus krikumus – gluži tāpat, kā citas valstīs. Un, protams,vislabprātāk mēs gribētu mājās aizvest “mazu 20 litru degvielas kanniņu”, ja vien tas būtu iespējams. Jo degviela Ēģiptē patiešām ir ļoti lēta – ap 50 centiem litrā. Neiztrūkstoši ir arī papirusi, bet iepriekš minētās TOP 5 lietiņas nepārklāsies ar putekļu kārtu uz plauktiņa, bet gan lietderīgi nokalpos, liekot pateikt paldies ceļotājam, kurš atvedis šādas veltes.

Starp citu, ja atpūtas laikā nesanāca suvenīru iegādāties, nieciņus var nopirkt arī lidostā, un, turklāt, gana lēti!

Ieteikums bonusā

Pilnīgi bez maksas - iesmeliet Sarkanās jūras ūdeni tukšā pudelē un atvediet mājās paši sev. Būs dabīgs līdzeklis kakla un deguna skalošanai!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74679089sec.