Travelnews.lv redaktores izvēle: TOP 10 viesnīcas Hurgadā

Travelnews.lv nepretendē būt par “Lonely Planet” vai augstākais guru viesnīcu novērtēšanā, bet, viesojoties Hurgadā “Coral Travel” infotūrē, iepazinu daudzas viesnīcas, un savos novērojumos vēlos padalīties, izveidojot savu viesnīcu TOP 10. Pareizāk sakot, TOP 5 viesnīcas atpūtai ar bērniem un TOP 5 viesnīcas atpūtai divvientulībā.

TOP 5 viesnīcas atpūtai ar bērniem

“Pickalbatros Neverland Resort” 5*

Ja pavisam godīgi, tad tur bijām kādu laiku pirms viesnīcas atklāšanas, tādēļ, protams, kādēļ Nr 1 – jo tā ir pati jaunākā viesnīca Hurgadā, un tur ir pats lielākais akvaparks!

“Albatros Jungle Aqua Part” 4*

Patiesībā šī viesnīca atrodas turpat līdzās “Neverland”, bet ir par kapeiku zemākas klases, taču akvaparku gan var izmantot tieši to pašu. Lielākie plusi – tuvu lidostai, un bērniem šeit tiešām ir ko darīt!

“Titanic Resort & Aqua Park” 4*

Braucot atpūsties kopā ar ģimeni, ir svarīgi, lai bērni būtu priecīgi un viņiem būtu ko darīt. Šajā viesnīcā bērniem ir ko darīt. Lai gan tā atrodas otrajā līnijā un uz pludmali jābrauc ar busu, diezin vai visi to gribēs darīt, ja jau pašā viesnīca ir tik daudz slīdkalniņu un baseinu.

“Ali Baba Palace” 4*

Var jau teikt, ka nekā īpaša, bet man šī viesnīca iepatikās, it īpaši, ja cena daudzreiz mēdz būt daudz patīkamāka, nekā citiem ģimenes hoteļiem. Labi, nav lielākais akvaparks, bet slīdkalniņi ir, turklāt viesnīca atrodas pašā jūras krastā.

“Jaz Aquaviva” 5*

Jā, patika, un ļoti. Galvenokārt tādēļ, ka šeit ir ko darīt bērniem - nu jau otrs lielākais akvaparks Hurgadā līdzās, bet arī brīnišķīga vieta, kur relaksēties pieaugušajiem. Proti, atsevišķa jumta terase, kur baudīt klusumu no bērnu kņadas.

TOP5 viesnīcas divvientulībai

“Baron Palace Resort Sahl Hasheesh” 5*

Šajā viesnīcā nodzīvojām 4 dienas! Nav tā, ka bērnu šeit nav – viņi ir bet maz. Un, ņemot vērā, cik liela ir viesnīca, un bērniem ir atsevišķs baseins, bet pieaugušajiem – sava foršā klusā zona – baseins un arī pludmale, tad viss ir vienkārši ideāli. Ļoti gards ēdiens, skaista istaba, skaista teritorija. Ehh, varētu vēlreiz tur atgriezties!

“Premier Le Reve hotel&SPA” 5*

5* viesnīca, kas tiešām atbilst šim kritērijam, un arī atbilst cenai (tā nav zema). Viesnīca ir paredzēta tiem, kas vecāki par 16 gadiem. Patiesībā tieši šeit lieliski var baudīt rimtu atpūtu, baudīt klusumu un neuzbāzību un pat... strādāt! Jā, jo šī viesnīca piedāvā ļoti labu servisu – ja publiskais WiFi signāls šķiet par vāju, lai klients varētu pilnvērtīgi strādāt, tad ir iespējams recepcijā pasūkstīties par šo ķibeli, un darbinieki nodrošinās istabiņā savu rūteri. Šī viesnīca tiešām paredzēta tiem, kurus neinteresē skaļi tusiņi un iepirkšanās, bet mierpilna atpūtas baudīšana!

“Sunrise TucanaResort” 5*

Šī viesnīca vien pagājušajā gadā. Atšķirībā no citām viesnīcai, šai ir īpašs stils – pelēkas, mīlīgas mājiņas, kurās izvietoti dažādu tipu numuri. Standarta numuru gan te nav – lētākie ir superior klases numuri, bet iespējams pat dzīvot ekskluzīvos apartamentos ar džakuzi un “swim up” (jeb savs baseins pie terases)! Viesnīcas teritorija ir diezgan kompakta, taču viss ir pārdomāts un jauks. Kā norāda latvieši, kas jau te padzīvojuši – viņi jutušies kā mājās, un Ēģiptē uz citas viesnīcas pusi pat neskatīsies. Un nav tā, ka tikai bērniem, bet ir forši!

“Sunrise Romance Resort Grand Select” 5*

Ja vēlies baudīt divvientulību, nedzirdēt un neredzēt bērnus (nepārprotiet, man nav nekas pret bērniem, bet reizēm gribas klusumu), tad šī ir īstā viesnīca. Tiesa gan, lai tiktu līdz pludmalei, jāšķērso gājēju promenāde Sahl Hasheesh centrā, bet tā ir gana jauka.

“Albatros Dana Beach Resort” 5*

Laba 5* viesnīca par salīdzinoši saprātīgām naudiņām. Teritorija ir gana plaša un zaļa, pludmale plaša. Drīzāk teiktu, ka piemērota pārīšiem, bet var atpūsties arī ģimenes, lai gan jārēķinās, ka ir salīdzinoši kluss, bet viss ir gaumīgi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.43719077sec.