Travelnews.lv kā savedējs [1]

Ceļošana katram no mums ir zināma veida sapņu piepildīšana. Savukārt tūrisma ziņu portāls travelnews.lv darbojas kā profesionāls ceļvedis. Bieži vien arī kā savedējs starp ceļojuma sapņotājiem un šo sapņu pārdevējiem – tūrisma profesionāļiem.

Vairākus gadus esmu šī portāla regulāro vēstkopu saņēmēja. Ir divi veidi tās lasīšanai. Varu ātri pārlaist acis un pēc tam atgriezties pie sev aktuālākajām ziņām. Varu arī uzreiz sākt lasīt šķietami interesanto vēsti. Esmu pārliecināta, ka katram no tiem tūkstošiem vēstkopas lasītājiem ir līdzīgas metodes. Šķiet neiespējami, ka ceļojumu draugiem kādā no dienām nav pilnīgi neviena aktuāla ziņa. Turklāt, ja kāds portāls saņēmis mūsu simpātijas un uzticamību, tad tajā dažādu vajadzību vadīti iegriežamies atkal un atkal.

Būtu interesanti noskaidrot cik ceļojumu sākušies tieši šeit – travelnews.lv Tikpat labi šodien izlasīta informācija par vienas vai otras valsts jaukumiem atmiņā uzplaiksnīs, piemēram, pēc pāris gadiem, kad būsiet tur nokļuvis. Iespējams, daudzi šeit ceļo vien virtuāli, jo ir interesanti un pagaidām nav citu ceļošanas iespēju. Domas spēka piekritēji te teiktu – atliek iztēloties galamērķi. Iespējams, regulāri šeit sekojot firmu piedāvājumiem, konkursiem utt., ceļojums līdz jums nonāks pavisam neparastā veidā.

Ja pirms dažiem gadiem daudzi uz ārzemēm devās pat vairākas reizes gadā, tad šodien ceļojumus plāno daudz rūpīgāk. Līdz ar to arī plašāka informācijas pieejamība dod iespēju izvērtēt un salīdzināt vēlamās un reālās iespējas. Turklāt šis ir laiks, kad vairāk piedomājam ko vēl neesam redzējuši, vai gribētu redzēt vēl tepat Latvijā. Nedēļas nogales un aktuālo svētku aktivitātēm travelnews.lv vienmēr ir sarūpējis plašu programmu atspoguļojumu.

Iespējams, pat mūsu dzīvesvietas tiešā tuvumā aizvadītajos gados iekārtota kāda jauna atpūtas vieta, izveidota dabas taka, iedibināta tradīcija atraktīviem sarīkojumiem un nav pat jāpielej pilna automašīnas bāka ar degvielu. Skarbi, bet pilnīgi negaidīti šajā pavasarī par populāriem tūrisma objektiem kļuva ledus sanesumi upēs.

Nesen izskanēja ziņa, ka vairs nav nepieciešami jauni interneta veikali, kuri pēc savas būtības ir kā universālveikali. Līdzīgi tā aizvien lielāku uzticamību ieņem nišas portāli – orientēti uz konkrētām tēmām. Lai arī to auditorija nav tik milzīga, tomēr vēsts sasniedz noteiktu mērķauditoriju – travelnews.lv gadījumā tos, kurus vieno ceļošanas prieks. Te ļaujas savesties tie, kuriem ir skaists sapnis par ceļojumu un tie, kuriem ir visas iespējas, lai to piepildītu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 es 05/03/2010 14:37 Es arii seit atradu celojumu.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 27.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars restorānā PLAZA Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Rija Domus Hotel
,


Kaļķu vārti
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17436695sec.