Zelta rudens mudina dažās dienās apceļot Eiropu

Jo Eiropā vairāk uz dienvidiem, jo joprojām saule silda pietiekami, lai ieelpotu atvasaras gaisu un izmēģinātu, iespējams, kādu sev jaunu maršrutu. Cik ir bijusi iespēja rudenī pabūt ārpus Latvijas, šķitis, ka citviet tas tomēr smaržo mazliet citādi... Līdz ar vasaras izskaņu beidzies labākais ceļošanas laiks, secina vācu portāls www.bild.de. Tomēr vienlaikus piedāvājot dažas idejas, lai visā Eiropā labi atpūstos arī rudenī. Pieminētais portāls iesaka doties īsos ceļojumos, norādot uz vairāku maršrutu priekšrocībām. Jāņem vērā ne tikai daudzviet vēl valdošais mīlīgais klimats, bet arī tas, ka Eiropā tieši rudenī svin dažādus svētkus.

Piemēram, viens no ieteikumiem ir Maljorkā paceļot ar velosipēdu. Priekšrocības? Joprojām silts, bet karstākās sezonas tūristu pūļi ir jau prom. Mums daudz tuvākā Varšava līdz 23. oktobrim dzīvos Frederika Šopēna 200 gadu jubilejas noskaņās. Līdz ar to Polijas galvaspilsētā klasikas cienītājiem būs pietiekami daudz koncertu. Tikpat labi rudens ir piemērots, lai vienreiz pārliecinātos par Budapeštas termālo ūdeņu dziedniecisko ietekmi un citiem šīs pilsētas piedāvātajiem SPA labumiem. Tikpat labi nedēļas nogalē var iepriecināt sevi un bērnus Francijas Disnejlendā.

Vīna cienītājiem atliek pameklēt šim dzērienam veltītos svētkos, kas notiek katrā valstī, kur tiek darīts vīns. Bet varbūt ir vērts pārliecināties par zelta rudeni vecajā, labajā Anglijā, kur viskrāšņāk šajā laikā esot uz ziemeļaustrumiem no Mančestras.

Turklāt visi iepriekšminētie īsie ceļojumi ir piemērojami nedēļas nogalēm un pašu spēkiem saplānojami. Uzņēmīgākie uz tuvākajām vietām var doties pat ar savu automašīnu, kas gan prasa vairāk laika un ir nogurdinošāk. Ja pašiem kādu iemeslu dēļ negribas plānot, meklēt naktsmītnes, tad, protams, var paļauties arī uz profesionāļu piedāvājumiem.

Tā, piemēram, LatviaTours iesaka 3-4 brīvdienas pavadīt Zviedrijā pie jūras, Prāgā, Skotijā, Londonā, Lisabonā, Tamperē. Ja patiešām esat gatavi palūkot zelta rudeni ne tikai Latvijā, atliek izvēlēties un doties ceļā!


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 27.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars restorānā PLAZA Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


SIXT Latvija
,


Kaļķu vārti
,


Latvia Tours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.13349009sec.