Kā drēgnumu nomainīt pret siltām dienām Turcijā vai Ēģiptē?

Latvijā sācies tumšais, drēgnais laiks, ko iespējams aizmirst siltākos galamērķos kā Turcija, Ēģipte u.c.

Aizvien no jauna dzirdu paziņu jūsmīgās atsauksmes, ja izdevies kaut nedaudz izrauties no Latvijas rudens vēsajām skavām un doties siltāku vietu meklējumos. Ja, piemēram, aizvadītajā vasarā pašmāju ceļotāji sūrojās, ka turpat 30 grādu karstumu mājās nomainījuši pret vēl lielāku svelmi Turcijā, tad tagad 25 grādu siltums daudziem tūristiem tur šķiet gluži kā jaukākā vietiņa zemes virsū.

Lai arī tā bieži vien ir kāda nedēļa, tomēr patīkami pavadīt laiku siltā zemē, kur sauli dod ne tikai varenais debesu spīdeklis, bet arī, piemēram, Turcijas, Ēģiptes viesmīlība. Tiesa gan, daudziem aizvien nav pieņemama šo zemju kultūra.

Visticamāk tad ir divi varianti tik negatīvai attieksmei. Pirmais - šie cilvēki vienkārši pieņēmuši stereotipus, ka nekas labs tur nav sagaidāms - lielā tirgotāju uzmācība utt. padarīs atpūtu neciešamu (atliek tomēr vismaz vienu reizi tomēr mēģināt doties ceļojumā, lai pārliecinātos savām acīm). Otrais – šie cilvēki guvuši negatīvu pieredzi un otrreiz vairs nav pierunājami doties šajos virzienos (laiks dziedē visu, iespējams, pēc brīža ilgas pēc saulītes tomēr izrādīsies spēcīgākas).

Cik cilvēku, tik atšķirīgu viedokļu. Daudzi vēlas atslēgties no darba skrējiena un silto zemju kūrortā visu brīvo laiku tā arī pavada pie galda, baseina, spa centrā, bet viesnīcas teritoriju neatstāj. Visticamāk, ka viņi tad arī būs saņēmuši vien sauli un labi trenētā personāla viesmīlību, bet ne vispusīgu priekšstatu par šīs zemes daudzšķautņaino kultūru un paražām. Ja gribas vairāk miera un reizē ko vairāk redzēt, tad droši vien labāk izvēlēties Nīlas kruīzu Ēģiptē, kurā katra diena nes jaunas vietas un iespējas izkāpt no savas peldošās viesnīcas to apskatei.

Tādējādi labāk tomēr izmantot kvalitatīvus tūrisma organizatora un gida pakalpojumus, lai ceļojums tādās valstīs kā Turcija, Ēģipte tiešām būtu bagātīgs un jauniem iespaidiem piepildīts. Turklāt, pašiem meklējot viesnīcas un savienojuma lidojumus, var neienākt prātā šķietami sīkumi, par kuriem tūrisma operators parasti ir informēts. Piemēram, pašreiz tehniskai apkopei slēgts labākais no viesnīcas baseiniem, viesnīcā vai tai blakus esošajā viesnīcā notiek apjomīgi remontdarbi utt. Pēc mērotajiem tūkstošiem kilometru šie šķietamie sīkumi var būtiski sabojāt garastāvokli visai atpūtas nedēļai.



 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Latvia Tours
,


Grand Palace Hotel
,


Rija Domus Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36710906sec.