Latvijas pārstāvji Parīzē iepazīstas ar cirku Cirque du Soleil

Fenomenāls, perfekti nostrādāts un krāšņs izpildījums - tā redzēto raksturo Alīna Žiļajeva, Andris Zaļts un Dita Dricka, trīs laimīgie tirdzniecības centra „Domina” loterijas dalībnieki, kuri ieguva iespēju kopā ar saviem tuviniekiem janvāra vidū Parīzē izbaudīt pasaulslavenās cirka trupas „Cirque du Soleil” šovu.

„Ārpus Latvijas biju apmeklējis cirku arī Igaunijā un Krievijā, taču „Cirque du Soleil” pārspēj visu iepriekš redzēto. Tas bija labākais un grandiozākais cirka šovs, ko savā dzīvē esmu piedzīvojis!” sajūsmu pauž students Andris Zaļts, kurš uz Parīzi devās kopā ar vecākiem.

Iespaidos par redzēto dalās arī rīdziniece Dita Dricka: „„Cirque du Soleil” jeb „Saules cirks” ļāva divu stundu garās performances laikā iziet ārpus ierastā un iespējamā robežām. Cirka trupas dalībnieki spēja aizraut skatītājus, paveicot šķietami neiespējamo. Manuprāt, vislabākais pierādījums tam bija arī mana trīsgadīgā dēla patiesā aizrautība un sirsnīgie smiekli.” Viņa vēl piebilst, ka Parīzē pavadītās dienas dāvājušas iespēju sajust pavasari laikā, kad Latvijā vēl valda ziema.

Arī Alīna Žiļajeva un viņas līdzbraucējas – meita un māsa – ir sajūsmā par tirdzniecības centra „Domina” sarūpēto braucienu uz cirka šovu Francijā – tik iespaidīgu, kvalitatīvu un perfekti nostrādātu priekšnesumu viņas līdz šim neesot piedzīvojušas. Tāpat Alīna ar prieku atceras arī apmeklēto Eifeļa torni, Parīzes Dievmātes katedrāli, Triumfa arku un ceļojuma laikā satiktos francūžus. Vietējo iedzīvotāju dzīvesveids un savstarpējā komunikācija interesējusi arī Andri Zaļtu, kurš studē tūrisma menedžmentu un piedzīvoto izvērtējis arī no profesionālā viedokļa.

Visi trīs ceļojuma ieguvēji atklāj, ka tirdzniecības centrā „Domina” iepērkas regulāri, taču loterijās piedalās reti, jo tajās līdz šim nebija laimējies. Interesanti, ka abas sievietes dalībai loterijā pierunājušas tieši „Dominas” pārdevējas. „Kad uzzināju lielisko vēsti par iespēju lidot uz Parīzi, uzdāvināju pārdevējai šampanieti un konfektes, jo bez viņas iedrošināšanas izlozes kuponu nebūtu aizpildījusi,” atklāj veiksmīgā loterijas dalībniece Alīna Žiļajeva.

Kanādiešu cirka trupa „Cirque du Soleil” tika radīta 1984.gadā un ir ieguvusi skatītāju mīlestību visā pasaulē. Patlaban „Cirque du Soleil” ir kļuvusi par veiksmīgu izklaides kompāniju, kuras šovi regulāri saņem godalgas.

Papildu trīs braucieniem uz slavenās kanādiešu cirka trupas šovu Francijā tirdzniecības centra „Domina” loterijas dalībniekiem bija iespēja laimēt arī vairākus mūzikas albumus „Lullabies from Paris” un pašu galveno balvu – jaunu „Renault Megane”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52481413sec.