Kā neapjukt tik plašajā Balttour 2011 piedāvājumā?

Pēc vairāku stundu pastaigas tūrisma bukletu kaudze divās rokās gandrīz nenoturama, tāds pagaidām potenciālā ceļotāja – sava šī gada ceļojuma meklētāja viens no pirmajiem soļiem izvēlētā mērķa virzienā.

Daudz izlēmīgākais, kurš konkrēti zina valsti - pat reģionu, pilsētas, kur tajā doties, jau daudz konkrētāk dodas izvēlētā stenda virzienā, uzzina vajadzīgo, iespējams, ar ievērojamu atlaidi pat nopērk sev ceļojumu un dodas mājup.

Ja nav konkrēta mērķa, bet tikai doma par ceļojumu, tad tūrisma izstādes Balttour 2011 daudzajos stendos var ļauties pierunāties virzieniem un galamērķiem, par kuriem vēl pirms pāris stundām pat nedomājāt. Tūrisma profesionāļi strādā un sagādājuši nopietnu pārdošanas arsenālu, lai iespējami labi pārliecinātu tieši par sava piedāvājuma labākajām īpašībām. Pēc tipogrāfijas krāsas smaržojoši bukleti, suvenīri, vairākās valodās runājoši speciālisti no Latvijas un daudzām citām valstīm – pamata lietas, kas darbojas mijiedarbībā, gādājot jaunus klientus. Vieniem stendos profesionāļi, kuri katra interesenta iespējamos jautājumus nolasa no pusvārda un jau piedāvā atbildi, citi ņēmuši talkā jauniešus ar žilbinošu smaidu, bet kuriem gan ir tikai sausi iemācītas pamatzināšanas par pārdodamo produktu.

Izdomā bagātāki, kā ar vienkāršām metodēm likt apstāties tieši pie sava stenda, tad šķiet Latvijas novadiem veltītās halles izstādes dalībnieki. Ko īsti par simtiem galvas bužinātāju domā pajūga vilcēji - haskiji, noteikti tā arī neizdosies uzzināt. Bet vērtējumu kandavnieku vārītajai ozolzīļu kafijai gatavs izteikts katrs tās nogaršotājs, pie reizes padomājot arī par iespēju aizdoties uz mazo Kurzemes mazpilsētiņu. No Aglonas dažādajiem maizes klaipiņiem staro tāda rūpība un mīlestība, ka domas raisās arī Latgales virzienā.

Kuldīgas – Alsungas mazbānītis nekursē jau gadu desmitiem, jaunākā paaudze pat vairs nenojauš par tā vēsturi, bet kuldīdznieki agrāko laiku spēkratu atkal ceļ godā, tam veltot speciālu tūrisma maršrutu. Māla krūzes pētot un cilājot, izrādās kāda ģimene Smiltenes pusē izveidojusi dienas maršrutu, kurā var pagūt vienās mājās maizi cept, otrās kazas lūkot, bet trešajās sēsties pie podnieka ripas. Īpaši sarosījušies pirtnieki, kuri vienotā pulciņā katrs aicina pērties pie sevis. Latvijas tūrisma piedāvājums aizvien tiek papildināts ar jaunām iespējām.

Un vēl Balttour 2011 noteikti ir laba vieta, kur nepiespiestā gaisotnē satikt profesionāļiem savus kolēģus, ceļotājiem savu iepriekšējo ceļojumu biedrus. Jo ja viens laiks un citas iespējas sakritušas tā, ka ir iespēja šajās dienās pabūt Ķīpsalā, Rīgā, tad šeit arī pulcējas visi, kam tuva ceļošana.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Nikos Travel
,


Novatours
,


Latvia Tours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67080116sec.