Šefpavārs Andis Aldersons pārsteidz Old City restorānā Vecrīgā

 Četrzvaigžņu viesnīcas Old City restorāna, Vecrīgā lepnums ir šefpavārs Andis Aldersons. Old City savā mājaslapā internetā nebaidās dēvēt viņu arī par sava restorāna dvēseli.

Tātad jūs dodaties viesnīcā Old City, kur tieši pretī ir lifts, ar ko nokļūt stāvu zemāk esošajā restorānā. Te gan izpaliks skats pa logu uz ielas notiekošajā, jo, nonākot restorānā, faktiski ielas burzma paliek virs jūsu galvas.Bet reizēm šāda atmosfēra tieši laikā...


Gluži vai katra sevis cienoša Rīgas restorāna vizītkarte ir šefpavārs ar vārdu un saviem pavārmākslas noslēpumiem, kurus īpašā veidā atklāt tieši šajā restorānā. Protams, apmeklētājam vienmēr rodas jautājums: “Vai tiešām šo gardumu un tieši man pagatavojis pats šefpavārs?” Old City restorānā, ja izvēlaties galdiņu tuvāk virtuvei, ar vienu acs kaktiņu(gribot negribot) jāielūkojas arī virtuves dzīvē... Durvis ik pa laikam no virtuves paveras, kad viesmīļi  dodas šurpu turpu - ar un bez šķīvjiem.

Ja vien iepriekš ielūkojaties jau pieminētajā Old City mājaslapā internetā, te tiek solītas izsmalcinātas pusdienas vai vakariņas. Ir vakariņu laiks un mana izvēle par labu ceptai mencas filejai, kas tiek pasniegta ar alus mīklā ceptām romiešu salātu lapām, Cēzara mērci, parmezāna sieru, vītinātiem ķiršu tomātiem un “Pont neuf” kartupeļiem. Vēlāk ievēroju, ka netālu sēdošā ārzemju viesu kompānijas dāmas izvēle ir tieši tāda pati. Gan mani, gan izskatījās, ka arī ārzemju viešņu, šī izvēle apmierināja. Dažādās variācijās te tiek pasniegtas vēl arī citas jūras veltes, tāpat dažāda ir gaļas ēdienu izvēle.

Turklāt, kā jau izsmalcinātā ēdienkartē pienākas, te ēdienkartē iekļauti ne tikai cūkgaļas, vistas gaļas ēdieni, bet arī, cepta jēra karbonāde un kājas steiks garšaugu rīvmaizē(pasniegti ar ceptiem dārzeņiem, sīpolu, ķiploku “confit”, olīvām un tomātu, bazilika mērci). Vai arī jūsu izvēle var būt grillēta liellopu fileja ar garšvielās ceptiem, vārītiem kartupeļiem, mājas majonēzi, sarkanvīna mērci un mazsālītiem sezonas dārzeņiem. Tāpat Old City deserti ir pietiekami iedvesmojoši, lai nobaudītu kādu no tiem.

Savukārt, ja jūsu mērķis ir patērzēt jaukā atmosfērā, labāk izvēlēties Old City Lobby Bar, kurā gan pieejami galvenokārt tikai dzērieni.Taču caur lielajiem lobija logiem skaidri saredzama Teātra ielas dzīve... 


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Grand Palace Hotel
,


Rija Domus Hotel
,


1st-studio.com
,


Melngalvju nams
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66112399sec.