Ja slēpošana izpaliks, citi bagātīgi iespaidi Krievijas tūristiem garantēti

 Prognozes, ka no gadu mijas līdz Pareizticīgo Ziemassvētkiem Latviju apmeklēs par 30-40% vairāk tūristu salīdzinājumā ar pagājušo gadu, ir pat ļoti optimistiskas.

Jādomā, ka tūrisma pakalpojumu sniedzēji tomēr ir atraduši veidu, lai sekmīgi piesaistītu ceļotājus tieši no Krievijas. Lai arī vienlaikus izskan ziņa, ka pirms svētkiem viesnīcu pakalpojumu cenas esot Latvijā paaugstinātas, tas neattur šīs zemes ceļotājus kuplā skaitā ierasties Latvijā.


Šogad gan pirmssvētku sajūta mazāka siltā laika dēļ. Lai arī Krievijas tūrisma portāls votpusk.ru kā vairākus no ziemas brīvdienu pavadīšanas veidiem min tieši slēpošanu Vidzemē, piemēram, Cēsīs, pagaidām nekas neliecina, ka šādas izklaides tuvākajā laikā būs iespējamas. Vebkamera, kas pārraida Žagarkalnā, Cēsīs redzamo, rāda tikai kailu zemi. Bet kas zina, iespējams, ap jaunā gada sākumu sagaidīsim arī vēsāku laiku un sniegu.

Taču, lai cik pelēcīgi būtu gada nogales laika apstākļi, iespējamas arī citas izklaides, kas izceltas šajā pašā portālā votpusk.ru. Protams, kā pirmais galamērķis arī tūristiem no Krievijas ir Rīga, kur arī galvenokārt notiek viņu apmešanās. Arī Jūrmala, bet ziemā kā jau ziemā, kūrortam tik jūsmīga piekrišana netiek veltīta. Tomēr atslēgas vārdi, ka šeit savu reizi apmetušās Krievijā slavenas personības, arī votpusk.ru mudinājuši uzteikt lielākās Jūrmalas viesnīcas, tur pieejamos baseinus un SPA procedūras. Vēl kā iespēja atpūtai tiek pieminētas Latvijas pilis, piemēram, īpaši izcelta Mežotnes pils. Vai arī maizes ceptuve “Lāči”, kur pašiem iespēja izsekot maizes tapšanas procesam kā senos laikos.

Protams, iespaidiem bagātākie ceļojumi būs tiem, kuri izvēlēsies ceļojumu pa visām trim Baltijas valstīm. Interesanti, ka pēc tūrisma profesionāļu novērojumiem, publika no Krievijas ir ļoti dažāda, jo trīs līdz septiņās sava ceļojuma dienās gatava gan izmantot iespējami lētākos variantus, lai tikai pabūtu Latvijā, gan maksāt augsto cenu par luksus pakalpojumiem.

Kas ir vēl tas pievilcīgais, kas tūristus no Krievijas spētu aizraut Latvijā gadu mijā? Amatnieku un mājražotāju veikuma tirdziņi ir vieni no tiem, kas arī piesaista ievērojamu uzmanību. Turklāt savu reizi aprunājoties ar šiem tirgotājiem, dzirdētas vien uzslavas par Krievijas tūristu interesi par šī veida produkciju, kā arī dāsnumu, ar kādu savu reizi tiek pat vienlaikus veikti pirkumi par daudz lielāku summu nekā, piemēram, ierasts no rietumu tūristu vai vietējo pircēju puses.

Cik īsti tūristu no Krievijas ieradīsies, pašreiz nevar pateikt pat tūrisma profesionāļi, jo ceļojumu pārdošana turpināsies vēl gandrīz līdz decembra pēdējai dienai.

Iespēja Latvijā salīdzinoši brīvi sazināties savā dzimtajā valodā, mērenās pakalpojumu un preču cenas, kā arī vietējo viesmīlība ir tikai dažas no lietām, kas iedrošina ceļotājus no Krievijas atpūsties tieši Latvijā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,


1st-studio.com
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45089793sec.